Crane Currency · Publicerad Idag 00:00

Crane Currency är ett av de ledande företagen på världsmarknaden inom sedelpapper, sedeltillverkning och övrigt säkerhetspapper. Efter mer än 250 års framgångsrik verksamhet är vi ett av få företag i världen som kan utföra samtliga steg i produktionskedjan - från design och originalframställning till papperstillverkning, tryckning och säkerhetshantering. Vi är ledande inom utvecklingsområdet avancerade säkerhetstrådar, vattenmärken, säkerhetsfibrer och optiska säkerhetsinslag. Vi har ett kontinuerligt och nära samarbete med moderbolaget, Crane & Co Inc. Crane Currency är beläget inom Tumba Bruks historiska bruksområde, ca 30 km söder om Stockholm, ca 20 min från Stockholms Central.

Arbetsuppgifter

I din roll som elsäkerhetssamordnare ansvarar du för sitens elanläggning via delegering från VD. Du samordnar arbetet med att analysera, underhålla, utveckla och optimera elanläggningen enligt gällande lagstiftning och rapporterar till El/automationschefen. Du är anläggningsägare för området och samarbetar med berörda i organisationen. Siten erbjuder en spännande och tekniskt avancerad miljö med stora utvecklingsmöjligheter även för en yrkeserfaren person.

Arbetsuppgifter:
Elsäkerhetsansvar för alla elanläggningar på siten
Underhållsplanering på kort och lång sikt
Investeringsplanering
Ansvar för att myndighetsbesiktningar genomförs och följs upp
Kontakter med Elsäkerhetsverket och andra intressenter

Kvalifikationer

För rollen krävs El-Auktorisation A.
Du har erfarenhet av liknande roll gärna från tillverkningsindustrin. För att bli framgångsrik behöver du vara bekväm med att självständigt ansvara för elfrågor. Du är duktig på att planera, organisera och projektleda. Du är intresserad av att både driva utvecklingsprojekt och att arbeta med processer.
Som person är du kommunikativ och drivande. Du är mycket engagerad i elsäkerhetsfrågor och tillför organisationen expertkompetens i strategiska beslut inom ditt område.

Utifrån företagets säkerhetskrav genomförs en bakgrundskontroll vid anställning.
Hälsa och säker arbetsmiljö är viktigt för oss, därför är vi en rökfri arbetsplats

Vi erbjuder

Hos oss på Crane Currency finns goda möjligheter att utvecklas i en spännande och internationell bransch som är under ständig utveckling. Crane Currency är en del av Crane Co som är ett multinationellt bolag inom en teknikintensiv bransch med ett flertal siter i världen. Till våra anställda erbjuder vi förmåner som främjar hälsa och underlättar vardagen samt kollegor från världens alla hörn.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft

Inga fler liknande jobb tillgängliga