Creo · Publicerad 17 juni 2019

Nu behöver Creo förstärka sitt digitala team med en vass PHP-utvecklare. Rollen erbjuder en spännande arbetsplats där du får stora möjligheter att påverka slutresultatet och där du får arbeta med några av Sveriges största bolag.

Om tjänsten

Som en del av Creo's digitala team kommer du få arbeta i ett kompetent gäng bestående av sex personer med olika spetskunskap. Du kommer arbeta med videoapplikationer och lösningar för digital distribution. Men framför allt kommer du arbeta med vår videoplattform Creo Video Manager. En riktigt spännande plattform som ständigt utvecklas med ny funktionalitet och möjligheter. Dina arbetsuppgifter är varierande och du har själv möjlighet att påverka din vardag och ansvara för din egen roll.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du bör ha mycket bra kunskap inom: PHP

Du har tidigare arbetat med: Apache

Meriterande: Moderna ramverk i JavaScript, exempelvis vue.js

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en driven och positiv person som älskar utmaningar och alltid strävar efter att utvecklas i din roll. Du bör kunna kommunicera väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Rollen är en tillsvidareanställning med inledande sex mån. provanställning. Start omgående. Placering på kontoret på Hälsingegatan i Stockholm. Creo har kollektivavtal.

Om verksamheten

Creo är Sveriges ledande digitala kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media. Vi har 40 anställda och omsätter 50+ MSEK. Creo är en del av H&H Group, som i dag består av tolv byråer med totalt 400 medarbetare: Berntzon & Bylund, Bysted, Comprend, Consilio International, Creo Media Group, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, Identx, Intellecta Corporate, Involve, Jung, Mindmakers, Savvy, Social Minds, Springtime, Tomorrow och Wonderland.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga