Cresnia AB · Publicerad 16 mars 2021

Sales Manager till framgångsrikt bolag inom fastighetsbranschen

Är du en vass säljare som lockas av att vara med på en häftig resa inom den glödheta och aktuella fastighetsmarknaden? Nu har du chansen att bli en del av Cresnias familjära team och bygga vidare på en success story utöver det vanliga!

Om Cresnia

Cresnia erbjuder konsultativa tjänster inom kommersiella fastigheter. Tjänsterna innefattar allt från fastighetsrådgivning, omförhandling av befintliga avtal, lokalsök och flyttprojektledning. Företaget grundades år 2009 och har sedan dess hjälp över 400 kunder till hyresbesparingar och bättre hyresvillkor. Med nya utmaningar och möjligheter som följer av flexibla arbetsplatser är nu siktet inställt på att hjälpa än fler företag att optimera sina hyreslokaler och omförhandla hyresavtal. Ett behov som spås bli större än någonsin med den pandemi vi befinner oss i.

Om tjänsten

Vi letar efter en Sales Manager som vill vara med på Cresnias spännande resa. Du kommer att axla ett stort ansvar för säljprocessens alla delar; från prospektering och nykundsbearbetning till att hålla fysiska eller digitala kundmöten och framtagande av nulägesanalys för varje kund. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor i familjära Cresnia teamet och du kommer att ha ett tydligt säljinriktat fokus och en avgörande roll i att hitta lönsamma affärsrelationer för bolaget.

För att lyckas i denna roll

För att vara framgångsrik i rollen som Account Manager tror vi att du har en säljfokuserad attityd och en vilja att göra fina affärer. Du har ca 5 års dokumenterad erfarenhet av försäljning (B2B) och har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du är van att hålla kundmöten på egen hand och om du har varit delaktig i hyresförhandlingar tidigare så ser vi det som ett stort plus.

Mer om dig - vår nya kollega

Vi letar efter en orädd person som vågar sätta höga mål och som är villig att arbeta hårt för att uppnå dessa. Då huvudfokus kommer att vara bearbetning av nya kunder så är det viktigt att du vågar utmana dig själv i den här rollen och att du älskar att bygga relationer med människor. Förutom att du är flytande i svenska måste du behärska det engelska språket obehindrat. Vidare är du:
  • Driven och gillar att arbeta mot försäljningsmål
  • Modig - du vågar ta tag i saker för att få det att hända
  • Engagerad och innovativ - du vågar utmana status quo i våra arbetssätt och hitta nya sätt att göra affärer på
  • Team builder som gillar att samarbeta
Vad kan Cresnia erbjuda dig?

Det här är en riktigt bra möjlighet för dig som vill bli en del av en spännande resa inom fastighetsbranschen. På ett personligt och professionellt plan kommer det här uppdraget att utmana dig med en stor portion ansvar och du får chansen att påverka Cresnias tillväxtresa i en positiv riktning. För den som visar på framåtanda och vilja finns potential att i framtiden leda och coacha ett team av mötesbokare. Vidare sitter teamet i fina kontorslokaler, mitt i Stockholm city, och det råder en härlig stämning bland kollegorna. Du erbjuds en fast lön samt en provisionsgrundande del.

Övertygad än?

Välkommen att skicka in din ansökan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Barona. Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sara Myrlöv, rekryterare på Barona sara.myrlov@barona.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga