Cybercom Sweden AB · Publicerad 22 nov

Älskar du att jobba med tekniska utmaningar inom den digitala världen och vill jobba som rådgivare till företag som står inför digitala transformeringar med den senaste molnteknikerna? Då har Cybercom rollen för dig då vi har många spännande digitaliserings- och cloudprojekt hos våra kunder!

Du kommer att tillhöra en tillväxtenhet inom Cybercom som specialiserar sig på nya områden och tillväxt. Vi bryter ständigt ny mark inom våra områden, både nybyggaranda och entreprenörskap är grundpelare hos oss. Därför är det viktigt att du är orädd och trivs i en miljö där inte alla regler, processer, metoder och verktyg finns på plats. Det kommer inte att saknas utmaningar eller saker att göra och du har möjligheten att påverka med vem, hur och med vad du kommer att jobba.

Om rollen
Vill du bli en del av vårt cloudteam med andra AWS-konsulter och deltaga i vår affärsutveckling för att etablera Amazon Web Services som en del av vårt digitala erbjudande och som en naturlig komponent i våra kundprojekt kring digitalisering och cloud.

Som Cloud Architect på Cybercom, kommer du ha möjligheten att designa och implementera vår strategi att utveckla vår Amazon Web Services affär på våra strategiska under i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa våra kunder med rådgivning, designa och implementera cloudprojekt, fortsätta att utvecklas inom alla AWS-teknikerna samt andra applikationer och tjänster på AWS-plattformen.

Vem är du?
Du har minst 3 års erfarenhet från den digitala världen och cloudplattformar gärna i rollen som teknisk arkitekt eller systemförvaltare. De senaste två åren har uteslutande arbetat i med Amazon Web Services (AWS).

Du brinner för cloud! Du har en bred förståelse för de digitala utmaningarna och ligger framkant med de senaste trenderna inom cloud.

Som person är du driven, motiveras av utmaningar och har stor innovativ förmåga. Vidare är du kommunikativ, säljande och kan på ett pedagogiskt sätt hålla föredrag och visualisera lösningar för ledande personer hos våra kunder. Då du kommer jobba i ett team som ska leverera högsta kvalitet så är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och ett starkt affärsdriv där du ständigt ser nya möjligheter och förbättringspotential.

Om ovanstående beskrivning får dig att känna att du är rätt person för att jobba tillsammans med oss, skicka in din ansökan redan idag och berätta varför!

Vad gör Cybercom?
Vi lever i en digitaliserad värld där Internet of Things, maskin- till maskinkommunikation och mobilitet är vardagsmat. Cybercom är ett av de ledande företagen inom dessa områden, och med en spännande kundbas i teknikens framkant så bidrar vi till framtidens IT-lösningar. På Cybercom har vi ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord; passion, innovation och trust, vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. På Cybercom eftersträvar vi jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald för att få ett positivt och kreativt arbetsklimat. Vi erbjuder dig en intressant och utmanande tjänst i ett spännande bolag där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens.

Vill du veta mer?
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta erik.ljunggren(a)cybercom.com.

Ansök redan idag då vi hanterar ansökningarna löpande!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
14 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga