D+H Sverige · Publicerad 24 nov 2020

Har du erfarenhet som installatör eller montör och vill skapa säkra arbetsmiljöer? D+H Sverige växer i Stockholm. Läs mer!

I den här rollen kommer jobba som servicetekniker med fokus på styrtekniska installationer av brandventilation ute hos kund. Du är en del av D+H, som är en global organisation inom brandventilation, där du jobbar självständigt inom region Stockholm-Mälardalen. Som servicetekniker är du en nyckelperson och tillsammans med sälj skapar du goda kundrelationer och brandventilationslösningar av högsta kvalité.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen blir du en del av ett världsledande företag som designar, levererar och driftar tekniska lösningar för brandventilation i kommersiella byggnader. Som servicetekniker kommer du arbeta med installation, montage och underhåll av brandventilationssystem med region Stockholm- Mälardalen som din arbetsplats.

D+H Sverige jobbar med kunder inom olika typer av branscher och du får chans att utveckla och bredda din tekniska kompetens. Som servicetekniker hos D+H Sverige blir du en del av ett internationellt och stabilt bolag som bidrar till bättre luftkvalité och även en säkrare inomhusmiljö. Du får här möjlighet att arbeta i en fri och självständig roll där uppdragen varierar med våra olika kunders behov.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att ha en bred roll där du jobbar självständigt. En arbetsvecka kan bland annat bestå av:
  • Installation och montage av brandventilationssystem hos nya kunder
  • Ansvara för och planera underhållsarbeten utifrån de serviceavtal som finns
  • Felsökning och reparation av befintliga system
  • Bidra till nya affärer genom merförsäljning då du som teknisk expert kan ge förslag ute hos kund
  • Administration och dokumentation av utförda uppdrag
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker kommer du primärt att jobba självständigt ute hos kund, men vid större installationsprojekt är du ansvarig för att koordinera externa och interna resurser. Du har mycket dialog tillsammans med kund ute på plats för att ta fram den bästa lösningen för kundens behov.

Du jobbar med hela region Stockholm-Mälardalen som arbetsplats så resor kommer därför vara en naturlig del av ditt arbete, både övernattningar och dagsresor. Som förmån har du därför tillgång till tjänstebil. Du kommer att få möjlighet till utbildning, intern som extern, för att utveckla din kompetens inom brandventilation och styrteknik.

VEM ÄR DU?

Du har en generell teknisk kompetens inom mekanik, el och styr/regler. Har du jobbat som styrelektriker innan eller har kunskap i PLC-programmering ser vi det som meriterande. Har du en teknisk utbildning med inriktning el så är det en fördel, men erfarenhet som servicetekniker bedöms som likvärdig. Du bör ha generell kunskap inom Office-paketet och vara van att arbeta med rapportering- och ärendehanteringssystem. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt B-körkort.

Då rollen är självständig söker vi dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ta ansvar för dina uppgifter. Du gillar att arbeta med problemlösning och är skicklig på att analysera och hitta lösningar. Då du är vårt ansikte utåt mot kund så söker vi dig med en god kommunikativ förmåga, serviceorientering och som trivs i mötet med nya människor. Arbetet som servicetekniker sker oftast självständigt, men vid större underhåll arbetar vi i team varför vi söker dig som samarbetar bra med andra. Du har även en förmåga att hålla ordning och struktur på det du gör. Då vi är ett team som jobbar med ständiga förbättringar söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och där du bidrar till att förbättra processer och rutiner.

Låter det här som en roll för dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga