DNB · Publicerad 14 sept 2021

Vi söker student som vill jobba extra inom HR-administration. Delta i DNBs, en av Nordens största banker, internship under 2022.

Är du student och intresserad av HR och vill jobba med personalfrågor inom DNB? Studerar du personal- eller beteendevetenskap och vill nu använda dina teoretiska kunskaper inom bank- och finansbranschen? Vi söker dig som vill jobba extra under våren på DNBs HR-avdelning och sedan sommarjobba 2022.

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att fortsätta utvecklas inom HR samtidigt som det ger dig många fördelar vidare i karriären.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos DNB får du inblick i en av Nordens största banker och därmed värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen. Här kommer du få jobba nära verksamheten med projekt där du får möjligheten att komma med nya idéer och infallsvinklar för bankens fortsatta utveckling.

Du kommer ingå i avdelningen People som utgörs av en grupp med fem erfarna HR-medarbetare med öppen stämning och högt i tak. Du kommer ha en varierad roll, och komma i kontakt med många delar inom HR-området.

Detta är ett betalt internship med möjlighet till fortsatt extrajobb inom banken under dina framtida studier vilket ger dig ett stort försprång i din framtida karriär.

Dina framtida arbetsuppgifter

Detta är en koordinerande roll där du kommer jobba agilt samtidigt som du får chansen att självständigt driva egna projekt. Du kommer vara involverad i flera delar av HR-arbetet som varierar beroende på vad som är aktuellt under året. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:
  • Ansvara för onboarding av nyanställda
  • Employer branding
  • HR administration
  • Stötta dina kollegor inom People
I rollen får du en övergripande förståelse för många delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

Rollen innebär också

Här får du börja med att jobba extra en/två dagar i veckan under våren 2022 för att senare komma in och sommarjobba med eventuell förlängning under hösten.

Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

DNB söker dig som studerar personal-/beteendevetenskap eller human recources management (eller motsvarande utbildning). Som person är du modig, ansvarsfull och nyfiken. Du har lätt för att ändra fokus och är inte rädd för att bemöta olika typer av människor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga