DNB · Publicerad 15 sept 2021

DNB söker UX-intresserade studenter som vill göra ett internship inom interaktionsdesign i Stockholm.

Är du intresserad av användarbeteenden och hur data presenteras? Pluggar du datavetenskap eller grafisk formgivning och vill ha ett extrajobb? Eller ska du kanske göra ett examensprojekt och vill jobba inom en av Nordens största banker? Sök då till DNBs internship 2022 redan nu.

DNB står inför ett stort utvecklingsprojekt för digitala tjänster och söker studenter som vill vara med och förbättra användarvänligheten på sina plattformar för att bli tydligare i sitt budskap mot kunder inom olika marknadsytor. Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

DNB söker interns som vill vara med och forma deras användarupplevelse och desig nstrategi. Här kommer du få jobba nära verksamheten med projekt där du får möjligheten att komma med nya idéer och infallsvinklar som kan ha en betydande roll för bankens fortsatta utveckling. Som student får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred överblick över flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

Du kommer att bli en del av avdelningen Nordic Customer Center och kommer även ha mycket kontakt med IT-avdelningen. Här får du mycket frihet samtidigt som du får arbeta nära seniora kollegor.

Detta är ett betalt internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Flera som gjort internship på DNB har senare blivit medarbetare inom banken och finns möjligheter till anställning efter studierna.
Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du inleder internshipet med att praktisera och lära dig de olika avdelningarna inom DNB. Exempel på arbeten du senare kommer utföra är att:
  • identifiera flaskhalsar kring kommunikationen inom kundtjänst
  • skapa beslutsunderlag till förbättringsarbete
Internshipet kan även göras under examensarbetet då det finns möjlighet att utveckla egna projekt. Önskvärt är att internshipet landar i en presenterad rapport.

Rollen innebär också

Vi söker studenter som vill börja jobba extra under våren 2022 en/två dagar i veckan med eventuell förlängning till efter sommaren.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som studerar datavetenskap, grafisk formgivning eller en UX-utbildning.

Du är nyfiken på att lära känna branschen och intresserad av att på bästa sätt förbättra processer för att kommunicera med ett företags kunder och leverantörer. Som person är du nyfiken, prestigelös och gillar att samverka och knyta an till människor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 okt 2021
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga