DOHRNS Exibitions & Events AB · Publicerad 26 aug

Dohrns Exhibitions & Events AB bygger mötesplatser och upplevelser kring varumärken på mässor och events. Vi är ett unikt team av erfarna och skickliga projektledare, designers, monterproducenter, logistiker och grafiker. Genom att tillhandahålla all denna kompetens in-house kan vi säkra kvalitet, funktion, design och leverans.

För att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov vill vi nu anställa ytterligare en Event- och monterbyggare. Vi kan erbjuda ett roligt jobb med spännande och unika uppdrag med en internationell prägel.

Om tjänsten

Som event- och monterbyggare är du ansvarig för produktion och montering av event- och utställningsmaterial; från uppstart, bygge, snickeri, inköp av material, emballering, uppställning till färdig produkt. Du arbetar i nära samarbete med våra projektledare, designers, logistiker och grafiker för att möta våra kunders direktiv och förväntningar rörande deadlines, budget, kvalitet och design.

Vem är du?

Vi tror att du tidigare har arbetat som event- och monterbyggare, byggnads-/möbelsnickare eller motsvarande. Arbetet ställer höga krav på din kommunikativa förmåga samt din förmåga att leverera service i världsklass under tidspress. Som person är du flexibel, lösningsorienterad, noggrann och ordningsam. Du har hög arbetskapacitet och arbetsmoral samt en prestigelös inställning till din roll. Du är van att arbeta under eget ansvar och att samarbeta i team.

Då många av Dohrns projekt är internationella krävs god kunskap i både svenska och engelska i tal. Vidare krävs även att du är flexibel kring arbetstider då arbetsbelastningen varierar.

Övrigt:
  • B-Körkort, C-körkort är meriterande
Villkor

Heltidstjänst på tillsvidarebasis med tillträde snarast. Placeringsort: Stockholm (Liljeholmen). Tjänsten innebär resor inom Sverige men även internationellt vilket i sin tur innebär övernattningar på annan ort.

Ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2016-10-09. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta Stefan Dohrn: stefan@dohrns.se. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709-261 227.

Om oss

DOHRNS Exhibition & Events AB bygger mötesplatser och upplevelser kring varumärken på mässor och events. All produktion sker under ett och samma tak. Vi ser till att det funkar helt enkelt. Vi har funnits sedan 1925(!), och har en lång och intressant historia som började med Fritz Dohrn, som var en innovativ illustratör och dekoratör av biograf-affischer och teaterfasader. Att vi är duktiga på hantverk, design och speciallösningar är dock mer aktuellt än någonsin.

Vi har en unik erfarenhet av montrar, eventproduktion och mässor. En erfarenhet som gör att vi kan hitta intelligenta och kostnadseffektiva lösningar genom att göra rätt. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra lösningar: www.dohrns.se eller se kortfilmen om vår 90-åriga historia.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga