Danone AB · Publicerad 13 okt 2021

Är du en passionerad, relationsbyggande och ambitiös HR/rekryteringsproffs som letar efter nästa steg i din karriär? Vill du växa och utvecklas inom ett världsledande FMCG -företag? Då har vi nästa möjlighet för dig som Talent & Learning Manager på Danones kontor i Stockholm!

Om Rollen
Som Talent & Learning Manager på Danone brinner du för människor och för att skapa relationer i allt du gör. Du kommer att ingå i ett starkt Talent & Learning team på fyra personer som jobbar i hela Norden och Baltikum som stöder anställda på alla funktioner, platser och nivåer inom Talent & Learning. Du kommer att använda din kreativitet för att hitta lösningar som passar de anställdas behov utan att förlora affärsperspektivet. Med ett brett omfång arbetar du alltid både strategiskt och hands-on för att nå resultat.

Rollen är baserad på vårt kontor i Stockholm, Sverige och du kommer att rapportera till Head of Talent, Learning & Organizational Development Nordics & Baltics, baserat i Stockholm, Sverige

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvar för rekryterings- och Employer Brand strategi, inklusive rekryteringsprocess, arbetssätt och material, kandidatupplevelse och Employer Brand planering, med stöd från Head of Talent & Learning samt övriga teamet.
  • Leda rekryteringsprocesser från början till slut med kandidatupplevelse och effektivitet i fokus. Du kommer att fungera som rekryteringsexpert och rådgivare för cheferna i verksamheten, samt se till att våra kandidater får den bästa upplevelsen och behandlingen.
  • Skapa, förbereda och leda utbildningar och workshops för medarbetare skräddarsydda för de olika teamens specifika behov.
  • Vara den första kontaktpunkten för externa rekryteringsbyråer och se till att de representerar Danones varumärke korrekt.
  • Kontinuerligt sträva efter att skapa och utveckla effektiva processer inom Rekrytering & Learning.
  • Samarbeta med de globala teamen inom Employer Branding samt Learning för att initiera och implementera globala initiativ.
  • Ge organisationen insikter ur arbetsmarknadsperspektiv och stödja Danone för att attrahera och behålla de bästa talangerna.
  • Stödja och arbeta nära med Head Of Talent & Learning och chefer i organisationen med initiativ och processer kring kompetensutveckling.
Om dig
Vi söker dig med en högskole-/universitetsutbildning inom HR eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av en liknande roll samt självständigt drivit kompetensbaserade rekryteringsprocesser från ax till limpa, trivs i miljöer med högt tempo och har således lätt att prioritera. Du är kommunikativ på svenska och eftersom du kommer jobba i en internationell kontext är du även kommunikativ på engelska i både tal och skrift. Även om du gillar driva projekt och agera projektledare i många sammanhang ser du värdet i att arbeta i ett team som tillsammans når resultat ihop. Erfarenhet av retail eller läkemedelsindustrin är meriterande.

Danone erbjuder
En karriär i ett värderingsstyrt och snabbrörligt internationellt bolag. Vi har en högpresterande kultur men hur vi når våra mål är minst lika viktigt som slutresultatet. I linje med våra värderingar fostrar vi en vänskaplig, motiverande och stöttande kultur där alla ses som ledare, oavsett roll och position. Vi uppmuntrar ett entreprenöriellt mind-set genom att ge våra medarbetare möjligheten att driva tillväxt av starka varumärken, bidra till en hälsosammare värld samt utvecklas professionellt.

Om Danone
Danones mission är att skapa hälsa genom mat till så många som möjligt och för att vi ska lyckas med vår mission behöver vi en hälsosam planet. Vi har över 100 000 anställda världen över inom tre olika affärsområden: Essential Dairy & Plant Based Products, Specialized Nutrition och Waters som alla strävar för vår vision One Planet One Health.

Danone i Norden & Baltikum har ca 500 anställda baserade i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Lettland och Litauen. Vår varumärkesportfölj inkluderar flera starka varumärken så som ProViva, Alpro, Activia, Actimel, Danonino, Nutricia och Aqua d´Or.

I denna rekrytering- Help Out samarbkundföretagetanone med oss på Wise Professionals.
Du får gärna kontakta Wise Professionals om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med denna rekrytering är Anton Hovstadius (anton.hovstadius@wise.se) Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise.se). En Help-Out innebär att vi hjälper vår kund med deras rekrytering och skriver annons, gör urval och utför kompetensbaserade intervjuer för att sedan presentera dig för kunden.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna och presenterar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga