Danske Bank · Publicerad 5 okt

Brinner du för att hjälpa våra kunder att nå sina mål och vill vara med och lyfta Danske Bank till nästa nivå? Vi söker nu en biträdande privatrådgivare till vårt Rådgivningscenter Direkt i Stockholm.

Den digitala utvecklingen i branschen går snabbt och våra kunder efterfrågar flexibla lösningar i moderna kanaler. Vi utvecklar därför ständigt vår närvaro i våra digitala kanaler för att ge våra kunder bästa tänkbara service. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål - att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Vi präglas av en snabb förändringstakt och utmanar traditionella arbets-och förhållningssätt med målet att skapa den bästa kundupplevelsen.

I rollen som biträdande privatrådgivare har du en viktig roll att tillhandahålla banktjänster på ett affärsmässigt, kundorienterat och serviceinriktat sätt genom våra digitala kanaler. I rollen ingår också att fungera som affärsstöd och stöttning för våra privatrådgivare i det vardagliga arbetet.

Vad erbjuder vi?
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras
Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen är du serviceinriktad, flexibel och mån om att ha kunden i centrum. Du har en hög social kompetens och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror att du har ekonomisk utbildning och erfarenhet av att arbeta med service, rådgivning eller försäljning gentemot privatkunder. Swedsec licens är meriterande. Om du inte har Swedsec licens idag så kommer det på sikt vara ett mål att sträva mot för att småningom kliva in i rollen som privatrådgivare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som ska passa in i teamet jämte dina övriga kvalifikationer.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Jessika Rosenquist, Stf
Kontorschef på telefon 072-144 02 72 eller Anna Ohlsson, Kontorschef på telefon 076-721 7526, om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast
2018-10-26.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 000 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga