Danske Bank · Publicerad 19 okt

Har du ett stort kundfokus, är affärsorienterad och vill vara med och ta Årets Bank 2015 till nästa nivå? Då kanske du är vår nästa Biträdande Privatrådgivare!

Vi söker nu en Biträdande Privatrådgivare till vårt kontor på Kungsholmen. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av 13 ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Vi präglas av en snabb förändringstakt - precis som bankmarknaden - och utmanar traditionella arbets- och förhållningssätt. Vi sitter i toppmoderna lokaler cirka 10 minuters promenad från T-centralen.

I rollen som Biträdande Privatrådgivare är du bankens ansikte utåt, och tillhandahåller banktjänster på ett affärsmässigt och serviceinriktat sätt. I rollen ingår också att vara affärsstöd till privatrådgivarna, handlägga kundstocksadministration, arbeta proaktivt mot befintliga och nya kunder, samt ingå i teamjourarbetet.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av oss själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen har du ett tydligt kundfokus, är ambitiös, affärsorienterad och självständig. Du har också en hög social kompetens och tycker om att arbeta med försäljning och rådgivning. Du gillar att arbeta i team och får energi av att samarbeta med dina kollegor. Som Biträdande Privatrådgivare stimuleras du av att skapa goda kundupplevelser, och du är därför kommunikativ, affärsmässig, ansvarsfull och sätter alltid kunden i centrum. Du har en akademisk examen, gärna med ekonomisk inriktning, och erfarenhet av att arbeta med service, rådgivning eller försäljning gentemot privatkunder.

Är du intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Kontakta gärna Olle Häggström, Kontorschef, (0752-48 29 07, olle.haggstrom@danskebank.se) eller Hanna Bending, Ställföreträdande Kontorschef, (0752-48 27 51, hanna.bending@danskebank.se) om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2016-10-24.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.
+ Läs mer om jobbet