Danske Bank · Publicerad 3 okt

Brinner du för att hjälpa våra kunder att nå sina mål och vill vara med och lyfta Danske Bank till nästa nivå? Vi söker nu en biträdande privatrådgivare till vårt Rådgivningscenter Stockholm City.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av 24 ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål - att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Vi arbetar i ett väl sammansvetsat team som präglas av engagemang, samarbete, hög kvalité och gott humör.

I rollen som biträdande privatrådgivare är du bankens ansikte utåt och tillhandahåller banktjänster på ett affärsmässigt, kundorienterat och serviceinriktat sätt. På Stockholm City finns en kundtjänst som är öppen mellan 10:00- 15:00, vilken du kommer att bemanna tillsammans med andra biträdande rådgivare. I rollen ingår också att fungera som affärsstöd till våra privatrådgivare.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen är du serviceinriktad, flexibel och mån om att ha kunden i centrum. Du har en hög social kompetens och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror att du har ekonomisk utbildning och erfarenhet av att arbeta med service, rådgivning eller försäljning gentemot privatkunder. Swedsec licens är meriterande. Om du inte har Swedsec licens idag så kommer det på sikt vara ett mål att sträva mot för att småningom kliva in i rollen som privatrådgivare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som ska passa in i teamet jämte dina övriga kvalifikationer.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Helén Cordéus Biliotti, Chef
Rådgivningscenter Stockholm City, på 0768-369890 eller stf chef Ashkan Jabalameli 0721-480795 om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-10-19.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 000 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga