Danske Bank · Publicerad 26 sept

Är du energisk och innovativ och har ett stort intresse för värdeskapande event? Då kanske du är vår nya Event Manager!

Danske Bank växer i Sverige, och vi behöver nu komplettera vårt team inom Markets & Equities med en energisk och innovativ Event Manager. Som Event Manager är du ansvarig för att stödja alla funktioner inom Markets & Equities Sverige i att sätta samman, boka upp och genomföra olika evenemang för befintliga och potentiella kunder. Du kommer att vara drivande i att hitta nya sätt att möta våra kunder, samtidigt som du är navet för våra dagliga kundevents. En hög kundnöjdhet är avgörande för vår framgång, och du har därför ett stort kundfokus och en hög servicekänsla.

Du kommer att planera, stödja och genomföra aktiviteterna för Markets & Equities Sverige och även koordinera dessa med övriga aktiviteter inom banken, för att säkerställa att vi utnyttjar våra möjligheter på bästa sätt samtidigt som vi optimerar effekten av våra insatser. Du kommer också att på daglig basis säkerställa att kundkontakter i vårt CRM system är uppdaterade, du ansvarar för print av presentationsmaterial till samtliga events, du hälsar kunder välkomna till samtliga events samt bistår med varierande uppgifter inom kontorsservice.

Du kommer att ingå i ett team om fyra drivna Event- och Corporate Access Managers med Stockholm som bas.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av oss själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är en van projektledare med stort kundfokus. Du är självständig och pådrivande men har samtidigt lätt att samarbeta, och skapar långsiktiga och goda relationer i alla dina kontaktytor. Du är energisk, innovativ och har ett genuint intresse för finansmarknaden, och har koll på vilka trender och nya möjligheter som öppnas på området. Samtidigt är du en praktisk, positiv, prestigelös och effektiv person. Du har en hög servicekänsla, såväl mot kunder som mot kollegor, får jobbet gjort och har förmågan att ha många aktiviteter igång samtidigt. Du lägger stort fokus vid detaljer och räds inte att i perioder jobba i ett högt tempo.

Tidigare erfarenhet från finansbranschen är en merit, och självklart har du även erfarenhet av att arbeta med events.

Är du intresserad?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Svennewall, Head of Corporate and Investor Events Sweden, Danske Bank Markets, på mobil 0706-449 123.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2016-10-02.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga