Danske Bank · Publicerad 10 juni 2021

Vill du vara del av en avdelning som spelar en betydande roll i Danske Banks satsning att skapa en "Digital Banking organisation"? Läs då vidare!

Loan Advisory Center (LAC) är en del av Customer Guidance, Personal Customers SE. Inom Customer Guidance arbetar vi med rådgivning i moderna kanaler och har ansvar för att bygga och utveckla vår kundstock bestående av befintliga och nya kunder. Vi är specialister på krediter och lån och hanterar exempel bolån, byggnadskreditv, Private banking krediter, personalkrediter samt blancolån. Vi har ett stort fokus på personlig och professionell utveckling och letar nu nya medarbetare som med stort engagemang och driv vill vara med på den här förändringsresan.

Vi är ett team på 40 engagerade och ambitiösa medarbetare som sitter i trevliga lokaler på tre orter, Stockholm, Linköping och Göteborg. Med hög expertis och stor kundfokus har vi ansvar för handläggning och rådgivning av webblåneansökningar gällande lån och krediter, för såväl befintliga som nya kunder.

Analys och kundkontakt
Som finansieringsrådgivare analyserar och kredit bedömer du bland annat låneansökningar från befintliga och nya kunder samt förmedla nya kunder till rätt rådgivningscenter. I arbetet hanterar vi även objektskontroller och inkomstverifieringar. En viktig del av din roll handlar om att bibehålla och utveckla ett nära och gott samarbete både inom den egna avdelningen och med övriga enheter i banken.

"När man ser på digitaliseringens framfart så är vi verkligen en framtida arbetsplats som centraliserad specialistavdelning. Tillsammans arbetar vi för att vara bankens specialister på krediter vilket gör att vi gör skillnad för kunderna." berättar Vlado, stf. chef

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av oss själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen ser vi att du har en förmåga att se den totala affärspotentialen hos en kund och på ett professionellt sätt kan skapa givande affärsrelationer via våra digitala kanaler. Du trivs i en föränderlig miljö där dina åsikter och förslag värderas. Vi har ett högt tempo och ser därför att det är viktigt att du som person hugger tag i arbetsuppgifter och motiveras av att självständigt och tillsammans med dina kollegor driva på arbetet i exempelvis kontakten med kunder.

Vidare så ser vi att du är analytisk och noggrann i arbetet och uppskattar att arbeta i en strukturerad, effektiv och utvecklande miljö.

Vi söker dig med:
  • Stor kunskap om bred kreditgivning till privatpersoner
  • Bolånelicens
  • Erfarenhet av att arbeta med rådgivning till privatkunder
  • Akademisk utbildning, gärna inom ekonomi, är mycket meriterande
Låter det här spännande?
Tveka inte att kontakta Vlado Boduljak, stf chef Loan Advisory Center, på 070 181 02 47, eller Teamlead Jessika Rosenquist på 072 144 02 72 som gärna berättar mer om tjänsten.

Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag, vi ser fram emot att läsa den!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga