Danske Bank · Publicerad 20 maj 2020

Vill du vara del av en avdelning som spelar en betydande roll i bankens tillväxt? Trivs du i en specialiserad roll där din kunskap får stor betydelse och du möter kunden via digitala gränssnitt? Rådgivningscenter Direkt Bolån (RCDB) söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa!

Vi är ett team på 25 engagerade och ambitiösa medarbetare som sitter i trevliga lokaler i Vasastan, Stockholm och Östra Hamngatan, Göteborg. Med hög expertis och stort kundfokus har vi ansvar för handläggning och rådgivning av webblåneansökningar gällande bolån och privatlån för såväl befintliga som nya kunder. Vi har ett stort fokus på både din personliga och professionella utveckling och letar alltid efter nya medarbetare med stort engagemang och driv.

Analys och kundkontakt
Som Finansieringsrådgivare kommer du att analysera och kreditbedöma bolåneansökningar och privatlåneansökningar från befintliga och nya kunder. Din roll kommer även att bestå av att bibehålla och utveckla ett nära och gott samarbete både inom den egna avdelningen och med övriga enheter i banken. Vi ser också att du är duktig på förädla kundernas engagemang i banken.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du har en förmåga att se den totala affärspotentialen hos en kund och på ett professionellt sätt kan skapa givande affärsrelationer via våra digitala kanaler.

Du är analytisk och noggrann i arbetet och uppskattar att arbeta i en strukturerad, effektiv och utvecklande miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning till privatkunder. SwedSec-licens för rådgivare samt bolånelicens är mycket meriterande.

Varför ska du söka till oss?
Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi är positiva och drivs av att nå goda resultat ihop. Som ledare för denna enhet så förespråkar vi att man ska ha roligt på jobbet. Mår vi bra så kommer också resultaten därefter. Vi kommer in med ett stort engagemang och inbjuder också dig till att vara med och påverka. Vi tror på laget före jaget och att vår styrka ligger i att vi gör det tillsammans.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Låter det här spännande?
Tveka inte att kontakta Maria Dahlberg, chef RC Direkt Bolån, på 073-023 36 37, eller stf chef Vlado Boduljak på 070-181 02 47 som gärna berättar mer om tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot den!

Skicka ansökan och CV senast 2020-06-07.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga