Danske Bank · Publicerad 23 sept

Har du ett stort kundfokus, är affärsorienterad och vill vara med och ta Årets Bank 2015 till nästa nivå? Då kanske du är vår nästa Privatrådgivare!

Nu söker vi Privatrådgivare till vårt Rådgivningscenter Stockholm Södra på Södermalm, Stadsgården 12. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Vi präglas av en snabb förändringstakt - precis som bankmarknaden - och utmanar traditionella arbets- och förhållningssätt.

I rollen som Privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov. Din framgång som rådgivare bygger på att du har en förmåga att göra din kunskap tillgänglig och relevant för kunden. Det skapar förtroende och leder till en långsiktig affärsrelation med Danske Bank.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen har du ett tydligt kundfokus, är ambitiös, affärsorienterad och självständig, samt stimuleras av att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Dina främsta drivkrafter är att arbeta med nya kunder och att utveckla befintliga kunders affärer, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Din energi och drivkraft hittar du i mötet med kund och i samarbetet med dina kollegor.

Du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad rådgivning inom bank eller finans, och ser värdet i att erbjuda flexibla lösningar i moderna kanaler. Du har en god bankerfarenhet inom privatmarknadsområdet samt en civilekonomutbildning eller motsvarande. Du är även SwedSec-licensierad.

Vill du jobba på Årets Bank?
Tveka inte att kontakta Helén Cordeus Biliotti, kontorschef Stockholm Södra, tel. 0752-48 42 35 alt. 0768-36 98 90 om du har några frågor. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2016-10-12.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.
+ Läs mer om jobbet