Datacenter · Publicerad Igår 14:06

Här är din möjlighet som tekniker att ta steget in i en tjänst som Projektledare hos entreprenörsdrivna Datacenter i Stockholm!

Nu rekryterar vi ytterligare en teknisk projektledare till innovativa IT-driftsbolaget Datacenter. Här får du en varierad och utvecklande roll inom projektledning och en plats i ett naturligt drivet och tekniskt kompetent företag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Projektledare här blir du en nyckelperson på växande företag i en framtidsbransch som bygger på innovativa lösningar, säkerhet och långsiktighet. Du jobbar både nära dina nöjda kunder och leder framgångsrika projekt tillsammans med kollegor som delar din passion. Miljön på Datacenter har stundtals väldigt högt tempo, och ibland går vi hem trötta, men aldrig uttråkade.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Projektleda mindre och större projekt inom IT-drift
  • Ta helhetsansvar som utförande tekniker i mindre projekt
  • Jobba nära dina kunder och kollegor i Stockholm
  • Ständigt utveckla och förbättra projektledningen på Datacenter
  • Följa upp framgångar och misstag samt analysera dom
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din roll som Teknisk Projektledare är bred. Du kan ha mellan 3 - 7 parallella projekt eller uppdrag som spänner över såväl mindre co-location-lösningar, implementationer av Office 365 till större som åtagandet av helhetslösningar inom IT-drift. Du behöver även kunna rycka in som utförande tekniker. Du kommer jobba nära två projektledarkollegor, men även fler team i företaget som Sälj, Service Delivery och Operation beroende på projektets omfattning.

Här blir du en specialist för att driva igenom projekten kärnfullt och effektivt. Kontoret ligger på Gjörwellsgatan på Kungsholmen, men du spenderar även en del av din tid ute hos kunder.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det ett måste att du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom IT-drift. VI ser gärna att du har erfarenhet av att driva och implementera tekniska lösningar. Du har:
  • Tidigare erfarenhet som tekniker eller teknisk projektledning inom IT-drift
  • Teknisk kompetens inom IT-drift affären och förstår vilka krav det ställer på lyckosamma genomföranden.
  • Du behöver en bred kompetens inom IT-drift och förståelse för kommunikation och nätverk, uppsättning av servrar och drift av kunders system
Som person är du prestigelös, ambitiös och ansvarsfull. Du motiveras av att nå resultat och har ett självklart fokus på service i alla projekt du tar dig an, att missa en deadline finns inte i din värld. Här värderas också din positiva energi som du delar med dig till både kollegor och kunder. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Om du lockas av detta är du varmt välkommen till ett team som har kul på jobbet och tar emot dig med öppna armar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga