Datscha · Publicerad 12 nov 2020

Utvecklande jobb som Account Manager i ett entreprenörsdrivet SaaS-företag inom fastighetsbranschen i Stockholm!

Är du nyfiken och resultatorienterad? Har du höga ambitioner och brinner för försäljning? Nu får du som Account Manager chansen att utvecklas inom ett världsledande företag i Stockholm. Hos snabbväxande Datscha får du stor frihet med eget ansvar samtidigt som du blir en del av ett nära samarbetande och stödjande team. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Datscha är en världsledande leverantör av information och analys av kommersiella fastigheter. På Datscha tror vi på ett nära samarbete. Vi drivs av innovativa, energirika och engagerade medarbetare. Genom att dela med oss av kunskap till varandra bidrar vi tillsammans till vår framgångsresa. Att vi har kul ihop och trivs tillsammans är grunden till att vi har nöjda kunder.

Vi erbjuder dig en grundlig introduktion och konkurrenskraftiga villkor. Datscha är ett bolag med entreprenörskänsla men med tryggheten av att vara en del av en stor koncern då Datscha ägs av Real Capital Analytics (RCA).

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Account Manager ansvarar du för hela säljcykeln. Dina arbetsuppgifter består av att:
 • Upprätthålla, vårda och utveckla befintliga kundrelationer
 • Planera och boka kundbesök
 • Ansvara för kundkontakt, problemlösning och effektivisering för våra kunder och implementation av system
 • Hitta, bearbeta och utveckla nya kundrelationer
 • Medverka på mässor och kundevent
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på Datschas moderna huvudkontor som ligger centralt i Stockholm. Du kommer ingå i ett team med två medarbetare som ansvarar för den nya produkten och du kommer ha ett nära samarbete med övriga säljrepresentanter. Du rapporterar till Head of Business Development, som sitter i Stockholm. Merparten av dina kunder återfinns i Stockholm men du kommer även resa till Finland/UK.

VEM ÄR DU?

Du har några års arbetslivserfarenhet och är van att arbeta mot större organisationer/företag och bearbeta kunder med ledande befattningar. Har du erfarenhet från finans eller fastighetsbranschen är det meriterande. Som person är du kreativ, ansvarsfull och initiativtagande. Du motiveras av att arbeta i team samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. För dig står kundens behov i centrum och du arbetar effektivt och strukturerat. Vi ser gärna att du är relationsorienterad med en passion för försäljning.

För att trivas i rollen ser vi att du har:
 • Några års erfarenhet av B2B-försäljning
 • Ett starkt affärsdriv och är van att självständigt driva egna säljaktiviteter och hålla diskussioner och förhandlingar mot beslutsfattare.
 • Bearbeta nya kunder, se lösningar och hitta nya affärsmöjligheter.
 • Du är en trygg och stabil person som skapar förtroende genom ditt sätt att agera.
 • Du är lyhörd för dina kunders behov och har förmåga att bidra till förändring och förbättring.
 • Krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Har du en eftergymnasial utbildning och erfarenhet av Salesforce samt B-körkort är det meriterande.
Motiveras du av detta är du välkommen till ett högpresterande och affärsorienterat team!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga