DeLaval Sales AB · Publicerad 7 dec

Vår nuvarande ekonomiassistent går vidare mot andra utmaningar inom bolaget och vi letar nu efter hennes ersättare. Vill du arbeta i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av gemenskap och passion? Har du ett stort intresse för siffror och administration?
Sök då tjänsten omgående!

Om tjänsten
Du kommer huvudsakligen att ansvara för kundreskontran för den Svenska marknaden där du säkerställer att den är korrekt. Du ingår i ett team med fyra kollegor som ansvarar för order, leverans och fakturering, reklamationshantering och lageravstämningar. Både interna som externa kontakter ingår i rollen. Tjänsten är placerad på DeLaval Sales huvudkontor i Tumba.

Främsta fokusområde och arbetsuppgifter är:
  • Löpande arbete med ansvar för kundreskontran i den svenska enheten
  • Påminnelsehantering samt inkassohantering
  • Kreditkontroll/prövning/banksäkerheter
  • Utrednings- och förbättringsarbete
  • Hantering av leasingavtal.
Vem är du?
Vi söker dig med god erfarenhet av kundreskontra, förbättringsarbete och administration.
Hos oss arbetar man i SAP vilket är meriterande för tjänsten. Du har goda kunskaper i engelska, såväl skriftligt som muntligt. För att lyckas väl i denna roll gillar du tempo, är flexibel, ansvarstagande, prestigelös och analytisk. Det är viktigt att du har ett starkt eget driv då du har ensamt ansvar för dina arbetsuppgifter men även förmåga att både arbeta i grupp. Du behöver ha lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vidare information om befattningen lämnas av rekryterande chef Camilla Logge, 073-234 04 70 eller HR-koordinator Anna Blidefjord 08 -550 296 95.

Välkommen med din ansökan på www.delavalcorporate.com under "Careers" senast den 7 januari 2019. Löpande intervjuer förekommer så dröj inte med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. Vi har 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har vi utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Vår forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk.
DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen.

DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden, Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill vår forsknings- och utvecklingsgård Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och vår fabrik för mjölkningsrobotar. Du kan läsa mer om oss på www.delavalcorporate.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga