Dedicare · Publicerad 19 sept

Är du driven och säljinriktad, trivs i bemanningsbranschen och vill axla ansvaret som affärsområdeschef inom en stabil koncern med ett starkt varumärke? Hos Dedicare får du möjlighet att vidareutveckla ett affärsområde i framkant och bidra till att stärka företagets position ytterligare som den främsta leverantören av bemanning- och rekryteringstjänster inom branschen.

Dedicare Socionom hyr ut och rekryterar socionomer, beteendevetare, behandlingspersonal och annan personal inom socialt arbete. Detta innebär allt ifrån att förse kommuner med socialsekreterare och handläggare, till att förse privat och offentlig sektor med familjebehandlare, kurator, familjehemskonsulent osv.

Vill du vara delaktig i Dedicares fortsatta framgång? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Affärsområdeschef har du operativt och strategiskt ansvar för försäljning, marknadsföring samt uthyrning och rekrytering till affärsområdet Socionom, med stort fokus på upphandlingsarbete, anbudsgivning och uppföljning av ramavtal. För att nå framgång krävs en god förmåga att identifiera nya möjligheter, ha en stabil marknadsnärvaro hos kund samt en vilja och intresse att driva och genomföra affärer på ett långsiktigt och förtroendeingivande sätt. Rollen inkluderar ansvar för marknadsstrategier samt utveckling och planering av olika kund- och marknadsaktivieter såsom mässor, karriärdagar, annonsering och kampanjer.

Du säkerställer att den dagliga driften på kontoren fungerar optimalt samt bistår och stöttar teamledare och konsultchefer i deras arbete. Du har formellt personal- och resultatansvar med tydliga mål och i nära samarbete med VD för Dedicare Nurse och Socionom, som du rapporterar till, utvecklas affärsplan och budget.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med akademisk utbildning, förslagsvis socionom, ekonom eller beteendevetare, och flera års erfarenhet inom bemanningsbranschen, gärna som konsultchef, gruppchef eller KAM. Du har en god ekonomisk förståelse, erfarenhet av personalansvar och har arbetat med tjänsteförsäljning, meriterande är kunskap inom upphandlingsarbete mot offentlig sektor. Då tjänsten inkluderar många kontakter både internt och externt behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är starkt resultatorienterad, målmedveten och ambitiös. För att lyckas i rollen som affärsområdeschef krävs en tydlig kommersiell ådra, hög affärsmässighet och en god förmåga att förstå marknadens efterfrågan av bemanningstjänster. Vidare efterfrågas utpräglade ledaregenskaper där du på ett tydligt och engagerat sätt kan genomföra förändringar och åtgärder i en positiv anda för att på bästa sätt nå uppsatta mål. Sist men inte minst är du beslutsam, strukturerad och är bra på att prioritera för att kunna hålla de strikta deadlines som krävs i ett börsnoterat bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dedicare AB är ett framgångsrikt bemanningsföretag i vårdbranschen som startade sin verksamhet 1996. Vi är listade på Nasdaq OMX Stockholm, small cap, och omsätter ca 600 miljoner årligen. Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer samt annan personal inom vården. Vi arbetar med allt från att förse privata och offentliga vårdgivare med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam. I början av 2016 startade vi även bemanningsverksamhet inom området pedagogik under namnet Acapedia. Vi är verksamma i Sverige och i Norge.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Rekryteringen hanteras av
Poolia