Dedicare · Publicerad Idag 00:00

Brinner du för att förbättra och effektivisera genom digitalisering? Vill du arbeta nära affären i en betydelsefull roll där du kan göra skillnad? Vi har visionen att bli ledande i Europa i vår bransch, vill du vara med? Dedicare tillsätter nu en helt ny roll i och med rekryteringen av en digitaliseringsansvarig.

Urval sker fortlöpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Arbetsuppgifter

Som digitaliseringsansvarig på Dedicare har du ett helhetsansvar för bolagets digitala miljö, IT system och applikationer samt samordnar all IT-verksamhet i Sverige och Norge. Ditt uppdrag är att leda Dedicares arbete med att digitalisera verksamheten. Detta i syfte att öka den inre effektiviteten, erbjuda kunder bästa möjliga service och för att Dedicare även i framtiden ska vara det bemanningsbolag inom vården som läkare och sjuksköterskor helst vill arbeta för.

På Dedicare får du stor möjlighet att påverka bolagets utveckling genom att vara en strategisk partner till ledningsgruppen och genom att arbeta nära affären i syfte att utveckla Dedicares erbjudande och interna processer. Tjänsten är ny, det är en tillsvidareanställning och du rapporterar till bolagets CFO.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Analysera och utvärdera Dedicares erbjudande till kunder och konsulter ur ett digitaliseringsperspektiv
  • Analysera och utvärdera den interna IT-miljön samt leverantörer av IT, affärssystem och telefoni
  • Ansvar för relation och kravställande gentemot leverantörer av IT-, telefoni- och affärssystem
  • Planera, driva och samordna digitaliseringsprojekt i verksamheten
  • Arbeta med uppföljning utifrån mål, förändringsarbete och förbättringsarbete
  • Ansvara för dokumentation och budgetunderlag
  • Vara ett stöd till affärssidan gällande digitala kanaler för marknadsföring
  • Vara intern kontaktperson för frågor om IT och telefoni och samordna beställningar inom området
Utbildning/erfarenhet

Du har en relevant högskoleutbildning inom digitalisering eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Du har mycket goda kunskaper inom IT och är van beställare och kravställare i leverantörskontakter.
Du har en passion för digitaliseringens möjligheter att förstärka och utveckla affärsmodeller och självklart är du en van användare av digitala hjälpmedel och sociala medier privat, du är en early adopter.
Du har ett affärstänk samt en förståelse för beställare och användare av IT-stöd och deras behov. Du är en förändringsbenägen, driven, otålig och kommunikativ problemlösare. Du behöver kunna sätta tydliga mål och kommunicera dessa på ett tydligt sätt. Du är en ansvarstagande teamplayer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dedicare är ett framgångsrikt bemanningsföretag i vårdbranschen som startade sin verksamhet 1996. Vi är listade på Nasdaq OMX Stockholm, small cap, och omsätter ca 600 miljoner årligen. Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer samt annan personal inom vården. Vi arbetar med allt från att förse privata och offentliga vårdgivare med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam. I början av 2016 startade vi även bemanningsverksamhet inom området pedagogik under namnet Acapedia. Vi är verksamma i Sverige och i Norge.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga