Dedicare · Publicerad 23 sept

Är du utbildad inom lön och har ett brinnande intresse för löneprocesser? Vill du bidra med din kunskap i ett företag som ser detta som en av de viktigaste rollerna? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas snarast, därför kommer urval och intervjuer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör hos Dedicare kommer du att vara involverad i en av de viktigaste processerna för bolaget och i tätt samarbete med två kunniga kollegor på avdelningen driver ni tillsammans utveckling och effektivisering av löneprocesserna. Löneavdelningen ansvarar för det praktiska arbetet med löneberäkning och utbetalningar för fem svenska bolag med ca 350 månadslöner och 100 veckolöner, samt levererar löneunderlag för anställda i Norge till den norska lönebyrån.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att fungera som en koordinator mellan lönebyrån i Norge, de olika affärsområdena samt ekonomiavdelningen i Stockholm. Du sammanställer löneunderlag och har kontakt med affärsområdes- och konsultchefer i Norge där du bistår organisationen i frågeställningar kring löner och kollektivavtal. Tillsammans med dina kollegor kommer du även att arbeta med löne- och semesterberäkningar gällande veckolöner för den svenska verksamheten. Registrering av traktamenten och reseräkningar samt bokföring och avstämningar av lönerelaterade konton för både den svenska och norska verksamheten ingår och du rapporterar pensioner och andra statistikuppgifter till berörda myndigheter.

Du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar till koncernens CFO.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med YH-utbildning inom lön, alternativt högskoleutbildning inom ekonomi eller HR, och därtill något års erfarenhet av självständigt löneadministrativt arbete. Du har tidigare arbetat med, eller är intresserad av att lära dig mer om, norska löner. Meriterande är erfarenhet av ovanstående uppgifter i ett bemanningsföretag alternativt ett shared service center. Du har ett stort intresse för IT- och affärssystem och goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av Hogia lön ses det som ett plus, dock inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är utvecklingsorienterad och serviceinriktad. Givetvis är du strukturerad, noggrann och effektiv i ditt sätt att arbeta. Då tjänsten innebär många kontakter såväl internt som externt, behöver du vara kommunikativ och samarbetsvillig.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dedicare AB är ett framgångsrikt bemanningsföretag i vårdbranschen som startade sin verksamhet 1996. Vi är listade på Nasdaq OMX Stockholm, small cap, och omsätter ca 600 miljoner årligen. Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer samt annan personal inom vården. Vi arbetar med allt från att förse privata och offentliga vårdgivare med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam. I början av 2016 startade vi även bemanningsverksamhet inom området pedagogik under namnet Acapedia. Vi är verksamma i Sverige och i Norge.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Rekryteringen hanteras av
Poolia