Dedicare · Publicerad 21 sept

Är du en noggrann och samarbetsvillig person som tidigare arbetat med löner i Hogia? Då kan du vara den vi söker! För Dedicare räkning söker vi nu en löneadministratör med erfarenhet av Hogia. I rollen kommer du att ingå i ett mindre löneteam som sköter lönen från ax till limpa. Dedicare sitter i fräscha lokaler på Kungsholmen.

Uppdraget, som är på konsultbasis, planeras pågå under 2016, med start snarast möjligt. Det finns möjlighet till fortsättning under 2017. Du kommer arbeta heltid som konsult via Poolia.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du att arbete med hela lönekedjan för företagets medarbetare och konsulter. Lönerna sköts och hanteras på veckobasis då delar av personalen hyrs ut till olika företag på kortare basis. Du kommer att skapa arbetsintyg och registrera reseräkningar med mera. Vidare kommer du vara behjälplig vid frågor som kan dyka upp med koppling till lön och avtal.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en utbildning inom lön och som arbetat med Hogia tidigare alternativt att du har uppnått den färdigheten genom flerårigt arbete som löneadministratör. Om du har arbetat med Intelliplan och norska löner tidigare bedöms det som mycket meriterande. Vidare har du en god datormognad och har en god förståelse för processer och dess flöden. Som person ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga i och med nära samarbete med dina kollegor och att du är duktig på att skapa goda relationer. Du pratar och skriver svenska flytande. Tjänsten förutsätter att du är noggrann och strukturerad.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dedicare AB är ett framgångsrikt bemanningsföretag i vårdbranschen som startade sin verksamhet 1996. Vi är listade på Nasdaq OMX Stockholm, small cap, och omsätter ca 600 miljoner årligen. Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer samt annan personal inom vården. Vi arbetar med allt från att förse privata och offentliga vårdgivare med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam. I början av 2016 startade vi även bemanningsverksamhet inom området pedagogik under namnet Acapedia. Vi är verksamma i Sverige och i Norge.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Rekryteringen hanteras av
Poolia