Dek Technologies · Publicerad 28 juli 2020

Är du en självgående och nyfiken utvecklare med erfarenhet av DevOps? Trivs du i en internationell miljö där samarbete och personlig utveckling är högt värderat?

Vi växer och letar nu efter dig som är en erfaren utvecklare med en bakgrund och intresse för DevOps. I den här rollen har du möjlighet att jobba inhouse med i ett tvärfunktionellt team!

DEK Technologies
är ett konsultbolag med en platt organisation som siktar på att utveckla både proaktiva och kreativa lösningar. Våra team är självstyrande arbetssättet grundar sig i Agila arbetsmetoder. På DEK Technologies möter du individer som drivs av att arbeta tillsammans i arbetet mot innovativa lösningar. Vi växer och letar nu efter dig som är en erfaren utvecklare med en bakgrund och intresse för DevOps. I den här rollen har du möjlighet att jobba inhouse med i ett tvärfunktionellt team!

Vi erbjuder dig en inspirerande agil miljö med goda möjligheter till personlig utveckling. På DEK Technologies arbetar vi i självstyrda team inhouse. Då vi även har kontor i Australien, Italien och Vietnam finns även möjligheter att upptäcka nya kulturer. Vi erbjuder alla våra anställda kompetensutveckling upp till 10 % av sin arbetstid.

För att trivas i den här rollen ser vi att du är en öppen person med ett starkt inre driv. Du är en lagspelare med goda kommunikativa färdigheter som trivs med att arbeta med andra. Då vi är en platt organisation är det även viktigt att du vågar ta egna initiativ till förbättring, både för dig själv och för företaget.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning inom systemutveckling, computer science eller likvärdig
  • Minst 2 års erfarenhet av DevOps
  • Erfarenhet av Jenkins
  • Tidigare erfarenhet av att implementera och underhålla CI / CD pipelines
  • Erfarenhet av molnlöningar (cloud)
  • Flytande I Engelska, tal och skrift
Det är även meriterande om du har erfarenhet av Openstack, Container Orchestration eller kunskap inom telecom. Flytande i svenska är även en bonus.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera jobbet till?

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök jobbet genom att klicka på Ansök Nu!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DEK Technologies is a consultancy company born in Melbourne – Australia thanks to Drini, Eddie and Kerim. Our Swedish office, one of five around the globe, has its unique and special family-like culture.

By working in an Agile and highly multicultural environment, you will have the opportunity to personally grow and to make a huge impact and contribution. The only limit is your own drive and ambition.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Dek Technologies tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga