Delicard · Publicerad 16 apr 2019

Vill du vara del av ett härligt målinriktat team på ett internationellt företag?

Made for Sales har fått i uppdrag att hitta en duktig Grafisk Designer i början av sin karriär. Tjänsten löper från och med 16e September till och med 20e December och du kommer att arbeta med Edenreds julförsäljning i form av gåvokortet, Delicard. Delicard är ett uppskattat förmånligt gåvokort som arbetsgivare kan ge bort i julklapp till sina anställda och kunder. Du kommer att arbeta mycket i Photoshop, Indesign och övriga Adobepaketet. Du kommer även att ta fram mallar, ha mycket kundkontakt främst via mejl men även till viss del via telefon samt ha ansvaret mot tryckeri.

Vi söker dig som vågar utmana dig själv och är bekväm med att ha kundkontakt. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du gärna tar egna initiativ till att lösa uppgifter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Då du kommer att arbeta mycket i Photoshop är det ett krav att du arbetat med det tidigare, det är även meriterande om du även arbetat i Indesign eller i övriga Adobepaketet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundkontakt samt att du är social, ordningsam och strukturerad med viljan att sträva efter att nå personliga mål.

Du erbjuds en spännande roll i ett världsledande företag där du har alla förutsättningar att utvecklas. För rätt person finns det på sikt en god utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får även möjlighet att arbeta med en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Lockas du av möjligheten att utvecklas som Grafisk Designer i ett framåtlutat och världsledande företag?

Sänd in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Made for Sales Sarah Berlin, 073 381 06 56, Sarah.berlin@madeforsales.se

Edenred, som introducerade lunchkupongen Ticket Restaurant® och är världsledande på förmåner till anställda, producerar och marknadsför lösningar som förbättrar effektivitet inom organisationer och köpkraft för individer. Edenred, noterat på Parisbörsen, finns i 42 länder, har nära 8 000 anställda, 750 000 företagskunder, 1,4 miljoner anslutna restauranger och 43 miljoner slutanvändare. Den totala omsättningen 2016 var nära 20 miljarder euro. Ticket Rikskuponger, Ticket Elevkortet och Delicard är varumärken som tillhör Edenred Sweden AB.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga