Deloitte AB · Publicerad 18 apr

Deloitte Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen, såväl interimslösningar som i projekt, och består idag av drygt 150 drivna konsulter. Vid interimslösningar täcker BPS under en övergångsperiod upp en tjänst som CFO, ekonomiassistent, redovisningsansvarig, controller eller någon annan roll i företagets ekonomifunktion. Vid projektstöd hjälper BPS sina klienter med att förbättra arbetsrutiner i ekonomifunktionen, bokslutsarbeten och själva rapporteringen i roller som projektledare eller projektassistent.

Om rollen
Du kliver in som senior konsult i affärsområdet BPS där du utvecklas snabbt genom möjligheten att lära känna olika branscher och företag. Du levererar interimslösningar och projektstöd för dina klienter inom hela ekonomifunktionen. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och medarbetare inom BPS träffas regelbundet för utbildningar, fokusgrupper samt sociala aktiviteter.

Vi söker
Detta är tjänsten för dig som har 3-5 års erfarenhet av brett ekonomiarbete efter avslutad examen och som drivs av att utveckla verksamheters ekonomifunktioner. Du har en magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med redovisning eller ekonomistyrning som inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet från olika branscher, arbetsledande roller och har haft ett tydligt avancemang hos tidigare arbetsgivare. Du talar svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Excel samt affärssystemsvana.

Som person triggas du av din egen och dina klienters utveckling. Det är viktigt att du är tydlig, välformulerad, lösningsorienterad och övertygande i dina klientleveranser. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information på rätt sätt. I rollen som senior konsult har du också ett starkt teamfokus och en förmåga att inspirera andra genom att bidra med nya idéer och proaktiva tillvägagångssätt för att nå högsta möjliga kvalitet.

Vi erbjuder
En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Därtill erbjuds du stor möjlighet till kompetensutbyte mellan affärsområden och kollegor, samt ett konkurrenskraftigt utbildningsprogram. När du genomgått det sista steget, CFO Programme vid Henley Business School, är vår målsättning att du ska vara redo för en roll som CFO.

Ansökan
Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev och CV. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Marika Fond på BPS Stockholm, telefon 0768-47 22 56, Jacob Kruse på BPS Göteborg, telefon 0768-47 23 26, Martin Nilsson på BPS i Malmö, telefon 0768-47 23 16. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Emma Hjelm på Human Resources, telefon 070-080 30 99.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 264 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 maj
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga