Deloitte Sweden · Publicerad 18 aug 2020

Deloitte är en av världens största revisionsbyråer med ett globalt nätverk av skatteexperter i 150 länder. Detta tillsammans med vår breda kompetens gör det möjligt för oss att erbjuda våra klienter heltäckande service över hela världen. Som del i vårt team får du möjlighet att vara med och leverera tjänster till världens och Sveriges största och mest utmanande företag.

Vår skatteavdelning erbjuder konkret och lösningsorienterad rådgivning som omfattar hela spektrat av skattefrågor för företag och individer. Ett av våra verksamhetsområden är M&A Tax dit vi nu söker nya drivna medarbetare. M&A Tax arbetar med skattefrågor i samband med bl.a. förvärv, försäljning, börsnoteringar och omstruktureringar av svenska och internationella företag.

Om rollen

Arbetsuppgifterna inom M&A Tax är väldigt varierande och våra tjänster inkluderar strukturering, due diligence och assistans rörande förvärvsavtal. Vi bistår med skatterättslig rådgivning i komplexa transaktioner och är regelbundet inblandade i de största transaktionerna på marknaden. Vi arbetar alltid i team, både inom M&A Tax men även i förhållande till våra övriga specialist-grupper, våra utländska kontor samt vår verksamhetsgrupp för Financial Advisory. Denna dynamik, i kombination med varierande arbetsuppgifter, innebär ständig utveckling.

Vi söker

Vi söker en jurist/ekonom med tidigare arbetslivserfarenhet till vårt Stockholmskontor för omgående tillträde. Vi söker dig som har ca 3-6 års yrkeserfarenhet med fokus på företagsbeskattning samt ett genuint intresse av M&A relaterade skattefrågor. Förutom relevant skatterättslig erfarenhet bör du även ha ett kommersiellt intresse för att kunna tillhandahålla rådgivning av högsta klass.

Du måste kunna kommunicera obehindrat på engelska och svenska samt ha en mycket god analytisk förmåga. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning.

Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling i en socialt och internationellt präglad arbetsplats. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom utbildning, praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betyg från högskola/universitet. Skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 oktober, vi arbetar med löpande urval.

Frågor?

Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources and Talent, på telefon +46 70 080 27 26 för frågor gällande rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Viyan Hagi, på telefon +46 70 080 32 11 eller Johan Rasmussen, på telefon +46 70 080 29 59.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik

Inga fler jobb från Deloitte Sweden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga