Deloitte Sweden · Publicerad 4 juni 2021

Independence- och Risk-avdelningen inom Deloitte arbetar med att tillse att vi följer alla regler och lagar som åligger en revisionsfirma. Detta spänner över allt från acceptans av nya kunder till finansiella innehav hos våra delägare och medarbetare.

Vi söker nu ett tillskott till vår grupp på huvudkontoret i Stockholm.

Om rollen

Arbetsuppgifterna inom Independence kommer bestå av att assistera våra delägare och managers med registrering av deras värdepapper (fonder, aktier etc) i ett globalt system, samt information kring regelverket och systemet. Du kommer hålla löpande möten (oftast via Teams) med våra anställda och delägare och assistera dem med allt inom detta område, samt kontrollera och granska att de följer regelverket.

Vi söker

Vi söker vi dig som är i mitten av dina studier i juridik eller ekonomi och vill extrajobba hos oss i ca 2 år. Vi är särskilt intresserade att hitta dig som har ett stort intresse av värdepappersmarknaden och har en god förståelse kring aktier, fonder, obligationer och andra instrument på marknaden.

Du är en självgående person som har god simultankapacitet och god förmåga att lösa problem. Du är prestigelös, har lätt för att prioritera och tycker om att arbeta i grupp så väl som självständigt. Du är positiv, tillmötesgående och förstår vikten av god service. Höga krav ställs på ansvarskännande och noggrannhet då du dagligen kommer arbeta med viktig information för våra delägare och medarbetare.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i Microsoft Office.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 10 timmar per vecka under tiden augusti 2021 till ca juni 2023. Du behöver kunna hålla möten och assistera vår personal på kontorstid under vardagar, men du kommer själv till viss del kunna planera när möten bokas in, exempelvis eftermiddagar.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Inom Deloitte finns en stor kompetens och erfarenhet och här finns det alltid personer som kan tillfrågas för att utveckla sin kompetens inom området. Du blir en del av Independence-gruppen på Stockholmskontoret som består av fem personer.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 2 juli, 2021.

Frågor?

Välkommen att kontakta Beatrice Magnusson ansvarig rekryterare på Deloitte, på telefon 070 080 30 33 eller mail bmagnusson@deloitte.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 juli 2021
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler jobb från Deloitte Sweden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga