Deloitte Sweden · Publicerad 31 maj 2021

Deloitte är en av världens största konsultbyråer med ett globalt nätverk av skatteexperter och konsulter i över 150 länder. Detta tillsammans med vår breda kompentens gör det möjligt för oss att erbjuda våra klienter heltäckande service över hela världen. Som en del av vårt team ges du möjlighet att leverera tjänster till flera av världens största och mest intressanta företag.

Inom Global Employer Services (GES), en avdelning som tillhör Deloittes skatteavdelning, erbjuder vi tjänster och rådgivning som stödjer företags processer för hantering av internationella personalförflyttningar. Vi ger rådgivning inom internationell skatt, socialavgifter, pensioner, försäkringar, arbetsrätt, immigration, lönehantering, kompensations- och belöningsprogram (”Rewards”) samt upprättande av policys och processer (”Global Workforce”) för hantering av utlandsanställda.

Vi söker

Vi söker nu nya medarbetade till vår grupp GES Compliance till Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker dig som har några års erfarenhet från en administrativ roll och minst gymnasiekompetens. Du behöver du ha ett intresse av att lära dig grunderna i skatterätt och utöver att arbeta med skattejuridiska och administrativa uppgifter, behöver vi en person som har erfarenhet (eller stort intresse) av arbete med tekniska verktyg. Meriterande om du har erfarenhet av att driva och utveckla processer.

Compliance-gruppen består i dagsläget av ca. 12 personer som arbetar fokuserat med uppgifter rörande inkomstdeklarationer. Som del i Compliance-gruppen är du en viktig pusselbit i satsningen på att skapa en effektiv, säker och kundorienterad compliance-hantering både i Sverige som globalt.

Arbetet inkluderar att;
  • driva de administrativa processer som styr deklarationshanteringen. Där det är av stor vikt att ha förmågan att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv och ha förståelse för delarnas påverkan på helheten.
  • ha kontakt med såväl myndigheter som bolagsklienter och klienternas utlandsanställda samt med kollegor på andra Deloittekontor inom vårt globala Deloittenätverk
  • samla in data och upprätta inkomstdeklarationer och slutskatteavstämningar
  • hantera och besvara förfrågningar från Skatteverket
  • hantera och rådge kring rättelser av inkomstdeklaration och arbetsgivarrapportering
  • assistera med global koordination
  • vara med i faktureringsarbete
  • driva förändringsarbete som handlar om att utveckla våra klientuppdrag, arbetsprocesser och att ta fram nya digitala lösningar. Compliance-gruppen har ett tätt samarbete med Skatts Teknologi-grupp.
  • hålla sig uppdaterad om skatterättslig utveckling på såväl nationell som internationell nivå
  • sedvanliga administrativa arbetsuppgifter som registrering/uppladdning av dokument/uppdatering av information i Deloittes egna system. Att ta fram rapporter samt listhantering i Excel med felsökning.
Din profil

Du är en driven och handlingskraftig person som besitter förmågan att arbeta lösningsorienterat, målinriktat och med ett starkt ägarskap av dina uppgifter. Du har en nyfikenhet på att lära dig nya saker och en förmåga att fånga upp behov och översätta dessa i praktisk lösning.

Vi arbetar i en föränderlig miljö vilket ställer krav på flexibilitet och en förmåga att analysera och agera för att bidra till verksamhetens utveckling. I perioder kan arbetsbelastningen vara hög och du kan behöva arbeta inom korta tidsramar, du behöver således vara stresstålig och beredd på att det kan förekomma övertidsarbete.

Du är prestigelös och tycker om att arbeta i grupp så väl som självständigt. Du är positiv, tillmötesgående och förstår vikten av god service. Mycket höga krav ställs på noggrannhet då du dagligen kommer arbeta med siffror och dokumentation på olika sätt.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i Microsoft Office och det är högst meriterande om du har mycket goda kunskaper Excel och/eller har erfarenhet av att koda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning från hösten 2021.

Vi erbjuder

Deloitte är en social och internationellt präglad arbetsplats där allt är möjligt.

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling och inom GES finns en stor kompetens inom internationell individbeskattning så här finns det alltid personer som kan tillfrågas för att du ska kunna utveckla din kompetens. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv.

På Deloitte fokuserar vi på att hjälpa våra medarbetare att identifiera och använda sina styrkor. Genom praktisk erfarenhet, formella utvecklingsprogram vid Deloitte University och stöd från en personlig coach kommer du att ha en mängd olika möjligheter att fortsätta växa under din karriär.

På Deloitte främjar vi en kultur där vi samarbetar för att uppnå bästa resultat. Vi värdesätter innovativt tänkande, olika åsikter och ett genuint intresse för kundservice.

Ansök snarast!

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev och betygskopior från universitet och/eller gymnasium. Ansökningar som inte innehåller nämnda dokument kan tyvärr inte behandlas. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval dock senast den 30 juni.

Frågor?

Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources and Talent, på telefon 070-080 27 26.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT, Ekonomi

Inga fler jobb från Deloitte Sweden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga