Deloitte Sweden · Publicerad 26 mars 2021

Deloitte är en av världens största konsultbyråer med ett globalt nätverk av skatteexperter och konsulter i över 150 länder. Detta tillsammans med vår breda kompentens gör det möjligt för oss att erbjuda våra klienter heltäckande service över hela världen. Som en del av vårt team ges du möjlighet att leverera tjänster till flera av världens största och mest intressanta företag.

Inom Global Employer Services (GES), en avdelning som tillhör Deloittes skatteavdelning, erbjuder vi tjänster och rådgivning som stödjer företags processer för hantering av internationella personalförflyttningar. Vi ger rådgivning inom internationell skatt, socialavgifter, pensioner, försäkringar, arbetsrätt, immigration, lönehantering, kompensations- och belöningsprogram (”Rewards”) samt upprättande av policys och processer (”Global Workforce”) för hantering av utlandsanställda.

Vi söker

Till GES söker vi nu nya medarbetare till två av våra grupper, GES Advisory och GES Global Payroll. Placering är i Stockholm, Malmö eller Göteborg och tillträde sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.

GES Advisory

Vi söker dig som är skattejurist och som har några års erfarenhet (gärna 3 - 5 år) av svensk- och internationell individbeskattning, gärna från Skatteverket och/eller annan rådgivningsverksamhet. Förutom en relevant skatterättslig bakgrund ser vi gärna att du har ett stort intresse för att tillhandahålla rådgivning av högsta klass. Du kan kommunicera obehindrat på engelska samt har en mycket god analytisk förmåga.

Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Då du även kommer att handleda mer juniora medarbetare är ett intresse för att hjälpa att utveckla andra en självklarhet. Sist men inte minst förväntar vi oss att du är en person med driv som trivs med att få arbeta tillsammans med andra i en internationell miljö med högt tempo och som vill vara med att utveckla vår verksamhet.

GES Global Payroll

Vi söker dig som är jurist och som har några års erfarenhet (gärna 3 - 5 år) av arbete med internationella löner, gärna från annan konsult- eller rådgivningsverksamhet. Då våra klienter har ett internationellt perspektiv på sina löner innefattar arbetet löneberäkningar- och rapportering för personal från utlandet men även mer komplicerad och juridisk rådgivning avseende hantering av skatt, socialavgifter och rapportering för internationella företag.

Du är en självgående person som har god simultankapacitet. Du är prestigelös, har lätt för att prioritera, tycker om att arbeta i grupp så väl som självständigt och tycker om att handleda mer juniora medarbetare. Du är positiv, tillmötesgående och förstår vikten av god service. Mycket höga krav ställs på noggrannhet.

Då vi arbetar i en internationell miljö tillsammans med klienter och Deloittes övriga kontor runt om i världen behöver du, utöver svenska, ha mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i såväl tal som i skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt Excel. Tidigare relevant erfarenhet av digitalisering och arbete med processer är meriterande.

I perioder kan arbetsbelastningen vara hög och du kan behöva arbeta inom korta tidsramar. Du behöver därför vara flexibel då det kan förekomma visst övertidsarbete.

Vi erbjuder

Deloitte är en social och internationellt präglad arbetsplats där allt är möjligt.

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling och inom GES finns en stor kompetens inom såväl internationell individbeskattning som lönehantering så här finns det alltid personer som kan tillfrågas för att du ska kunna utveckla din kompetens. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom utbildning, praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor och vara med och utveckla din framtida arbetsplats.

Ansökan

Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från universitet och gymnasium.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?

Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources and Talent, på telefon 070 080 27 26 för frågor om rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsterna kontaktar du Helena Nyqvist, Global Employer Services, på telefon 076 847 21 18.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Juridik

Inga fler jobb från Deloitte Sweden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga