Deloitte Sweden · Publicerad 8 juni 2021

Vi på avdelningen för Indirect Tax på Deloitte vill bli fler. Vi söker därför dig som gillar moms och andra indirekta skatter och som vill utvecklas på världens största konsultbyrå.

Om rollen

Vi jobbar med många av världens största och mest intressanta företag och ingen dag är den andra lik. De frågor som hamnar på vårt bord rör allt från moms inom bank- och finans, internationell handel och fastigheter till M&A, tull och punktskatter. Vi tror på konkret och lösningsorienterad rådgivning och vill att vårt genuina intresse för det skatterättsliga området ska återspeglas i vår rådgivning. Vi tror att du är likadan.

Vi söker

Vi söker dig som är yrkesverksam skattejurist med 2-5 års erfarenhet av arbete med momsfrågor i konsultverksamhet, på Skatteverket eller på skatteavdelning hos bolag, för anställning på vårt kontor i Stockholm.

Förutom att vara en skicklig och kompetent skattekonsult söker vi dig som har en förmåga att förstå klientens utmaningar och frågeställningar samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Om du har intresse för eller erfarenhet av Tax Technology och digitalisering är det ett plus. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Sist men inte minst förväntar vi oss att du är en person med driv som trivs med att få utvecklas och arbeta tillsammans med andra i ett tidvis högt tempo och som vill vara med att utveckla vår verksamhet.

Vi erbjuder

Deloitte är en social och internationellt präglad arbetsplats där allt är möjligt. Vi arbetar aktivt med ledarskap, bygger på individers styrkor och strävar efter en inkluderande och respektfull kultur där vi tillsammans utvecklar vår verksamhet framåt.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både omväxlande och utvecklande då vi arbetar med varierade frågeställningar inom såväl svensk som internationell beskattning. Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att ta ett stort ansvar i att serva våra klienter och arbeta med fantastiska kollegor i Sverige och i andra länder.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betyg från högskola/universitet. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval.

Frågor?

Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources and Talent, på telefon +46 70 080 27 26 för frågor gällande rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Henrik Karlsson på telefon +46 76 827 73 93.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik

Inga fler jobb från Deloitte Sweden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga