Deloitte Sweden · Publicerad 12 dec 2019

Deloitte är en av världens största konsultbyråer med ett globalt nätverk av skatteexperter i 150 länder. Detta tillsammans med vår breda kompentens gör det möjligt för oss att erbjuda våra klienter heltäckande service över hela världen. Som en del av vårt team ges du möjlighet att leverera tjänster till flera av världens största och mest intressanta företag.

Om rollen

Inom Global Employer Services (GES), en avdelning som tillhör Deloittes skatteavdelning, erbjuder vi tjänster och rådgivning som stödjer företags processer för hantering av internationella personalförflyttningar. Vi ger rådgivning inom internationell skatt, socialavgifter, pensioner, försäkringar, arbetsrätt, immigration, lönehantering, kompensations- och belöningsprogram (”Rewards”) samt upprättande av policys och processer (”Global Workforce”) för hantering av utlandsanställda.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu nya kollegor som vill vara med och utveckla framtidens skatteavdelning.

Vi söker

Till Global Employer Services i Stockholm söker vi nu skattejurister som har några års erfarenhet (gärna 1-3 år) av svensk- och internationell individbeskattning, gärna från Skatteverket och/eller annan rådgivningsverksamhet. Förutom en relevant skatterättslig bakgrund ser vi gärna att du har ett stort intresse för att tillhandahålla rådgivning av högsta klass. Du kan kommunicera obehindrat på engelska samt har en mycket god analytisk förmåga.

Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Sist men inte minst förväntar vi oss att du är en person med driv som trivs med att få utvecklas och arbeta tillsammans med andra i ett högt tempo och som vill vara med att utveckla vår verksamhet.

Tillträde så snart som möjligt/enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Deloitte är en social och internationellt präglad arbetsplats där allt är möjligt.

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom utbildning, praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Ansökan

Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från universitet.

Frågor?

Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources and Talent, på telefon 070 080 27 26 för frågor om rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Teresa Vesterlund på telefon 070 080 32 47 eller Pernilla van der Capellen på telefon 070 080 27 18.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik

Inga fler jobb från Deloitte Sweden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga