Deloitte · Publicerad 21 feb

Deloitte söker nu en administratör till gruppen Independence & Risk i Stockholm. Läs vidare och sök redan idag!

Vill du jobba som administratör i en internationell och expansiv organisation? Lockas du av arbete i högt tempo samt spännande och omväxlande arbetsuppgifter? Tycker du om att ta eget ansvar för processer och jobba självständigt mot tydliga deadlines? Nu söker Deloitte en administratör till gruppen Independence & Risk i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Deloitte kommer du att få arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får möjlighet till både professionell och personlig utveckling. Du får en omväxlande roll med mycket eget ansvar och möjlighet att driva dina egna processer. Rollen erbjuder dig stor inblick samt möjlighet att utveckla din kunskap inom området fonder, aktier och obligationer.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att:
  • löpande granska och följa upp hur de anställda efterlever interna riktlinjer och regelverk, framförallt avseende finansiella innehav
  • registrera och uppdatera finansiella innehav i Global Independence Monitoring Systems (GIMS) åt Partners
  • uppdatera GIMS med svenska fonder, aktier och koncernstrukturer kopplat till befintliga klienter
  • ansvara för utskick, kontroll och uppföljning av e-learning kurser inom Independence & Risk till alla anställda
  • övrig löpande adminstration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret ligger i fina lokaler centralt vid Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i Stockholm city med närhet till mycket goda kommunikationer och service. Arbetsplatsen har en kultur av stark teamkänsla, hög servicenivå samt att dela med sig av sin kunskap. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team på 4 personer där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider 8-17 med undantag av sommarperioden då du arbetstiden är 8-16. Önskad uppstart för tjänsten är omgående och den löper inledningsvis som ett konsultuppdrag på 6 månader, därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter för anställning hos Deloitte.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av en administrativ roll, men det utgör inget krav för tjänsten. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Office paketet och då specifikt Excel.

Som person är du driven, prestigelös och har lätt för att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att arbeta självständigt och ha hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag inledningsvis vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga