Deloitte · Publicerad 10 sept 2019

Till Deloitte söker vi nu en serviceorienterad och flexibel administratör inom affärsområdet Consulting i Stockholm!

Är du en administratör som trivs allra bäst i ett högt tempo och brukar få höra att du är den berömda "spindeln i nätet"? Drivs du av att ge en högkvalitativ service? Trivs du även att arbeta administrativt och har en naturlig fallenhet för att skapa struktur?

På Deloitte får du jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor som ger möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Deloitte kommer du att få ta dig an en utmanande och omväxlande roll där du arbetar nära flertalet partners och erfarna medarbetare på avdelningen Consulting. Du får en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar. Här blir du en del av ett spännande och utmanande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att ha en central roll och arbeta för att se till att det operationella arbetet på avdelningen Consulting fungera på ett bra och smidigt sätt. Bland annat kommer du att:
  • Supportera partners med exempelvis kalenderhantering, reseräkningar och boka möten
  • Arbeta med leverantörsfakturor
  • Uppdatera dokument och Consultings intranät
  • Avtalshantering inklusive arkivering
  • Supportera och vara med i planering av event och utbildningsresor inom Consulting
  • Löpande sammanställning och uppdateringar i säljstödssystemet Salesforce
  • Ta hand om ad-hoc uppgifter i teamet av administrativ karaktär
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta är omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till en tillsvidareanställning. Du kommer vara en del av Back Office teamet på 6 personer och får en trevlig arbetsplats med glada kollegor och varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö.Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i central Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en administrativ tjänst. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Outlook och Office paketet. Har du dessutom erfarenhet av Salesforce eller Palette är det meriterande.

Det är viktigt att ha förmågan att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga