Dentatus · Publicerad 9 okt

Din nya tjänst

Detta är en rekrytering.
Dentatus erbjuder dig en tjänst med stort utrymme för eget ansvar med utvecklingsmöjligheter och finns i moderna och trevliga lokaler i Spånga. Som konstruktör ansvarar du för alla konstruktionsunderlag från koncept till implementation i produktion, uppföljning och löpande produktförbättringar. Du kommer också delta i produktionstekniska arbeten med ansvar för instruktioner och produktionsverktyg.
Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Design av produkter och komponenter
  • Instruera och stödja produktion vid implementation
  • Ansvara för test och verifiering av produkter
  • Produktvård samt underhåll av produktdokumentation
Dentatus erbjuder dig ett utvecklande arbete på ett stabilt företag som har allt från utveckling, tillverkning och försäljning. Dentatus arbetssätt är väl inarbetade och eftersom dom är ett mindre bolag är beslutsvägarna korta vilket innebär att du kan vara med att påverka ditt dagliga arbete. Tjänsten är heltid med placering i Spånga.

Din bakgrund

Rätt person har troligen arbetat med liknade arbetsuppgifter i 3-5 år. Då arbetsuppgifterna kan vara mycket varierande värdesätter Dentatus en bred teknisk kompetens och att du stimuleras samt drivs av att lära dig nya saker.
  • Du har en högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom produktutveckling och maskinkonstruktion
  • Goda kunskaper i 3D-CAD, gärna Solid Works
  • Erfarenhet av rörlig mekanik och/ eller medicintekniska produkter
  • Erfarenhet av tekniska utredningar och studier
  • Du har också goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av CE märkning och regulatoriska krav t.ex. LVD, MD eller MDD
Din profil

Vi söker dig som trivs med eget ansvar, är noggrann, strukturerad och självständig. Du tycker om att hitta enkla, funktionella lösningar på komplexa problem. Vidare är du en prestigelös lagspelare och god kommunikatör. Dentatus erbjuder dig en prestigelös, resonerande och trevlig miljö i nästan nybyggda lokaler.

Din ansökan

Thalamus är vald rekryteringspartner och vid frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Christer Johansson 08-120 88 744 eller Rebecka Ellis 08-120 88 775. Du söker tjänsten lättast vi vår hemsida eller annan lämplig annons. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 7/12-18. CV och personligt brev räcker gott.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dentatus Group är en koncern med fyra bolag varav tre i Sverige och ett i USA. Koncernen utvecklar, tillverkar och marknadsför i huvudsak tandvårdsprodukter, bland annat tandimplantat. Dotterbolaget Diamantprodukter AB marknadsför produkter för verkstadsindustrin. Koncernen har ca 40 anställda varav 33 i Spånga där även tillverkningen sker. Ca 90 % av koncernens försäljning är export. Läs gärna mer om Dentatus på www.dentatus.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör