Drycks · Publicerad 9 nov

Vill du vara med och förändra dryckesbranschen och är en säljare som har förmågan att inspirera din omgivning med en vinnande kunskap om vin? Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera en säljare inom affärsområde vin till snabbt växande Drycks.se. Drycks utmanar de större aktörerna med ett nytt synsätt i en annars konservativ bransch.

I rollen som säljare kommer du vara med i uppstarten av affärsområde vin och i ryggen har du ett riktigt bra sortiment som du själv har möjlighet att påverka. I och med att du startar upp affärsområdet är en viktigt del i rollen att jobba med nykundsbearbetning men till det har affärsområde öl en stor kundbas vilket innebär att du som vinsäljare också har tillgång till en stor potentiell kundstock som kan ha intresse av att även köpa vin från Drycks. Du bokar dina egna möten med sommelierer och krögare som du sedan träffar i fysiska möten. För att lyckas i rollen behöver man visa prov på kreativitet och våga prova nya vägar i sitt sätt att kommunicera med kunderna. Det kan t ex vara kommunikation genom SMS, Facebook eller andra sociala medier för att hålla kunddialogen varm. Vägen in för att vinna en ny kund kan även ofta vara genom en provning där kunderna får provsmaka t ex nyheter i sortimentet.

Vi söker dig som har erfarenhet av att sälja till kunder inom restaurangbranschen och din passion och kunskap om vin lyser igenom när du hjälper din kund att ta rätt köpbeslut ur ditt vinsortiment. Du trivs i en roll med hög aktivitet både via telefon och fysiska möten. För dig är det självklart att vägleda din kund till att köpa av dig och du tvekar inte att fråga efter affären. Du är en relationsbyggare av rang och hanterar vant ett första samtal med en ny potentiell kund över telefon men också utvecklandet och vårdandet av de befintliga kunderna. Du är genuint intresserad och kan mycket om vin men vill hela tiden lära dig mer. När du träffar kunder så kan du utmana och rekommendera viner men du väljer alltid att göra det på ett ödmjukt sätt och på kundens kunskapsnivå. Du har god struktur i ditt arbete och är van att sätta upp mål för dig själv som du når genom ett lösningsorienterat och resultatinriktat arbetssätt. Svenska och engelska i tal och skrift behärskar du obehindrat.

Du erbjuds en spännande roll och ges möjlighet att starta upp vinförsäljningen i ett färdigt koncept med befintlig kundstock. Du blir en del av ett företag med sunda värderingar och stort engagemang som vill förändra dryckesbranschen. Rollen innebär en fantastisk möjlighet för den som älskar vin och är duktig på att sälja till likasinnade.

Drycks.se är en one-stop-shop som startades i Stockholm 2014, sedan dess har Drycks vuxit snabbt och blivit en mycket välkänd onlineleverantör till många av Sveriges alla Restauranger och arbetsplatser! Drycks sortiment består huvudsakligen av dryck från små och medelstora producenter och innehåller bland annat några av världens absolut högst rankade dryckesutvecklare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga