E.ON · Publicerad 14 sept

Company description:

E.ON Elnät levererar el till över en miljon kunder. Vårt elnät är drygt 130 000 km långt, vilket motsvarar nästan tre varv runt jorden. Vi har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr. E.ON Elnät omsätter lite drygt sju miljarder kronor årligen.

Job description:

E.ON Elnät Sverige AB söker projektledare inom El/Mätteknik Projektledare Inom enhet E.ON Elnät finns avdelning Mätsystem, vars uppdrag är att underhålla och förvalta all mätutrustning inom E.ON Elnät Sverige AB. Avdelningen ansvarar för att all mätutrustning uppfyller gällande lagar och föreskrifter samt för att all mätutrustning finns dokumenterad. Mätsystem ansvarar också för alla leverantörs- och entreprenadavtal rörande mätutrustning samt för all kontrollmätning. Inom avdelning Mätsystem arbetar 25 välutbildade medarbetare. För att ytterligare höja kvaliteten och säkerställa kompetensen behöver vi nu förstärka med en projektledare.

Som medarbetare hos oss kommer du att få arbeta med en stor variation av projekt i både tidslängd och storlek. Det kan handla om olika typer av ny- eller ombyggnation, där du har ansvaret för att säkra mätningen. Du kommer att arbeta med ansvar för drift, underhåll samt reinvesteringar av E.ON Elnäts mätanläggningar ur ett beställarperspektiv, där du kommer att ingå i ett team bestående av fem personer. Tjänsten innebär såväl kontorsabete som fältarbete i form av besiktningar, beredningar, projektledning och utredningar. Våra kunder är allt från små industrier till storskaliga energikraftverk. Du kommer att ställas inför nya utmaningar dagligen och ha möjlighet till stor påverkan i dina projekt. Du kommer att ha ett omfattande kontaktnät, både internt och externt. Visst resande förekommer också inom främst Sverige.

Vi värnar om vår personal och värdesätter en balans mellan arbete och fritid. Vi är en global koncern vilket ger stora möjligheter för dig att växa i bolaget genom olika karriärmöjligheter.

Required profile:

Vi letare efter dig som vill axla rollen som en viktig nyckelspelare för att skapa förutsättningar, som gör att E.ON blir den mest gillade partnern för smarta energilösningar, genom att driva och leverera mätarprojekt som stödjer detta. Vi söker dig som är redo att ta nästa steg och att utvecklas.

Du har en teknisk utbildning inom området som vi kan bedöma som relevant. Erfarenhet från högspänningsmätning, kännedom om mätutrustning, mätsystem samt kontroller av mätanläggningar ses som meriterande. Vi ser att du är familjär med elanläggningar och har erfarenhet från energibranschen. Kanske arbetar du idag med konstruktion, provare eller i-drifttagare inom elkraft och kontrollutrustningar, och vill utveckla dig mer inom mätning

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet och att du är har god förmåga att samarbeta och motivera andra mäninskor samt en strävan efter att ständigt utvecklas. efattningen kräver noggrannhet och strukturerat arbetssätt. Förmåga att samordna och driva projekt med ekonomiskt ansvar, snabba beslut och verkställande. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, i både svenska och engelska, är ett krav. Likaså behöver du *B** körkort.

Befattningshavaren förväntas kunna arbeta självgående mot deadlines och uppsatta mål.

För frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta:

Robin Hansson, Unionen, +46 725 100919

Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129

Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778

Harald Andersson, SI/Akademikerna, +46 705 496214

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

What we offer:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
E.ON Elnät levererar el till över en miljon kunder. Vårt elnät är drygt 130 000 km långt, vilket motsvarar nästan tre varv runt jorden. Vi har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr. E.ON Elnät omsätter lite drygt sju miljarder kronor årligen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga