ELON Group AB · Publicerad 11 feb

Strategisk inköpsutvecklare till ELON Group AB

Vill du arbeta hos en expansiv och framgångsrik fackhandelskedja med starka varumärken? Har du erfarenhet som inköpsanalytiker eller inköpscontroller? Då kan du vara den vi söker för rekrytering till ELON Group AB i Örebro.

För denna tjänst finns möjlighet att arbeta från ELON Groups kontor i Stockholm och vara på plats vid HK i Örebro 1-2 dagar/vecka.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Då ELON Group är ett företag på frammarsch har du stora möjligheter att utvecklas inom företaget, i din yrkesroll och inom andra funktioner. Du kommer få vara delaktig och drivande i vårt förbättring- och förändringsarbete.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen ingår bland annat:
  • Uppföljning och prognoser av bonusar från våra leverantörer.
  • Stödja CPO samt kategorichefer med analyser.
  • Utveckla och ta fram inköpsrapporter samt definiera och följa upp KPI:er inom inköp.
  • Ta fram inköpsbudget samt prognoser.
  • Lager- och lönsamhetsanalyser.
  • Omvärldsbevakning av t ex valutor och råmaterial.
  • Stödja förhandlingsprocessen samt följa upp och föreslå förbättringar.
  • Upprätta spendanalyser för direkt och indirekt material.
Du rapporterar till CPO och har ett nära samarbete med kategorichefer och internationellt inköp som också ingår i Inköpsavdelningen.

Rollen innebär också

Att genomföra specialuppdrag och analyser samt proaktivt identifiera problemområden och initiera förändringar inom ditt ansvarsområde. Du kommer också att ansvara för och komma med förslag på förbättringar på inköpsanalysverktyg.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har en bakgrund som managementkonsult eller arbetat med analys- eller controlling inom handel eller industri. Vidare så hanterar du dataverktyg på en hög nivå. Du har goda kunskaper i både engelska och svenska, både tal och skrift.

Du är strategisk, analytisk och har förmågan att kommunicera information och data på ett pedagogiskt sätt. I rollen ingår också att snabbt sätta sig in i nya problemställningar och föreslå åtgärder. Vidare så har du förmågan att identifiera och starta aktiviteter med fokus på förbättringar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget