EMSG · Publicerad 13 sept 2021

Är du redovisningsassistent/Office Manager och söker nya utmaningar? Brightby Bemanning rekryterar nu för EMSG Sverige ABs räkning en Redovisningsassistent/Office Manager. Du kommer rapportera till CFO och ingå i ett team på fyra personer på ekonomiavdelningen. Engelska är ett krav då du kommer att ha kontakt med bl a engelskspråkiga leverantörer.

Kontoret är beläget i Sollentuna och tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kund- & leverantörsreskontra
  • Ha hand om demo/uthyrningsmaskiner (avtal, försäkringar etc)
  • Reseräkningar för personal
  • Hantering av växel/telefoni
  • Övergripande ansvar för kontorsadministration och skötsel
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom, samt har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. EMS använder affärssystemet Pyramid och office-paketet, vilket är meriterande, men inte ett krav. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, noggrann och prestigelös. Du har lätt för att lära samt ta till dig ny information. Du har förmåga att prioritera och disponera din tid. Du trivs i miljöer där det är mycket att göra och klarar av att vara både noggrann och snabb i ditt arbete. Du är serviceinriktad och ödmjuk i din inställning samt tydlig i din kommunikation.

Placeringsort: Sollentuna

Om EMSG Sverige AB och vad erbjuder de dig?

Vi på EMS älskar entreprenadmaskiner och är ett glatt och öppenhjärtligt gäng! Vi är inte störst, men vi är bäst på att jobba nära både kund och medarbetare. Som en del av vårt team får du möjligheten att utvecklas tillsammans med oss i en organisation som är tillräckligt stor för att ha resurser att satsa på sina medarbetare, men ändå liten nog att du kommer ha insyn i verksamhetens olika delar.

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder helhetslösningar för entreprenadmaskiner; från val av maskin och finansiering till service och reservdelar. EMS har egna säljkontor och fullserviceanläggningar i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Dessutom arbetar vi med utvalda återförsäljare och serviceställen över hela landet. Läs mer på www.ems.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar EMSG Sverige AB med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Lisbeth Ahnström på lisbeth.ahnstrom@meritmind.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga