EPM Data Aktiebolag · Publicerad 14 okt 2019

EPM söker Säljare
EPM som är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster har de senaste åren haft en stark tillväxt. Nu söker vi dig som vill vara med i vårt unga säljteam och fortsätta utveckla vår försäljning som ska bidra till att stärka EPM´s position som ledande aktör i Stockholmsregionen hos små och medelstora företag.

Arbetsuppgifter
Du sköter själv hela processen från att boka möten till att avsluta affären men givetvis med tillgång till verksamhetens tekniska expertis. Arbetet innebär hög aktivitetsgrad och intensiv kundkontakt där dina främsta arbetsverktyg är datorn och telefonen. Inledningsvis kommer ditt fokus vara inriktat på att bearbeta små och medelstora företag för att i förlängningen bygga upp din egen kundstock som du sedan vårdar och utvecklar.

Kvalifikationer
Du är i början av din karriär och vill vara med och utvecklas tillsammans med vårt säljteam.
Det är en fördel om du har utbildning inom försäljning/marknadsföring eller några års erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom IT.
För att du ska lyckas i ditt arbete behöver du vara disciplinerad och självgående, du är självklart mål- och resultatinriktad, driven och har förmågan att bygga långvariga kundrelationer.
God kommunikativ förmåga i tal och skrift, god förmåga att hantera utmaningar kopplade till arbetsuppgifterna och du tar egna initiativ.
Ditt arbetssätt är planerat och strukturerat men med hög energi och högt driv.

Vi erbjuder
Arbete i ett företag som är i en spännande utvecklingsfas, tillsammans med många unga och drivna kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten.
Tjänsten är heltid med fast månadslön plus rörlig del.
Din roll i verksamheten innebär stora utvecklingsmöjligheter och vi ser att du på sikt utvecklas till Key Account Manager.

I denna rekryteringsprocess samarbetar EPM med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa Salesgroup på 08-26 20 00. Tillträde sker efter överenskommelse.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Det började
i samband med den explosionsartade internetutvecklingen i högskolevärlden i början av 90-talet. Då bildades EPM Data AB med idén att skapa en ny effektiv modell för automatisk drift och underhåll av lokala PC-nätverk.

I dag
är EPM ett modernt IT-företag som erbjuder avancerade outsourcing-lösningar och molntjänster till små och medelstora företag. Våra tjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighet, till priser som är attraktiva för små och medelstora företag.

Vårt mål
är att fortsätta utveckla och förbättra våra lösningar och samtidigt sänka kostnaderna för våra befintliga och framtida kunder. Vi ska vara det självklara alternativet för små och medelstora företag i Stockholmregionen när de väljer leverantör av IT-outsourcing- och molntjänster.

IT & Telekomföretagen
är en branschorganisation för företag inom IT och telekom. Vårt medlemskap där är en garanti för att vi följer god affärssed och är en seriös partner.

Kreditvärdighet betyder trygghet
EPM Data har i flera år fått kreditbetyget AAA enligt Soliditet AB:s rating. Det innebär en bekräftelse på att vi har en god ekonomi, vilket i sin tur borgar för långsiktighet och trygghet gentemot kunder, anställda och leverantörer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga