EQonomy Wise Professionals · Publicerad 31 jan 2020

Nu vill vi på EQonomy återigen bredda vårt nätverk med personer som har minst tre års erfarenhet av Redovisningsansvar antingen med eller utan ledarskap. Det här är en öppen annons för att på ett proaktivt sätt hitta rätt kompetens och bredda vårt nätverk ytterligare med personer som arbetar inom Redovisning.

Önskade erfarenheter

För att vara en passande konsultprofil till de flesta av våra kunders behov så ser vi gärna att du har erfarenhet av arbetsuppgifter nedan:
  • Ansvar för redovisning och dokumentation
  • Ansvar för att effektiva rutiner och processer efterlevs och utvecklas
  • Ansvar för intern- och extern rapportering
  • Ansvar för utveckling av en effektiv ekonomienhet där uppföljning, avvikelser och förbättringar är en del av vardagen, för att skapa den bästa och mest kompetenta ekonomiorganisationen
  • Ansvar för kontakter med myndigheter och revisorer, skatterådgivare m.fl
  • Ansvar för att organisationen får beslutsunderlag för utredningar och analyser
  • Support kring budget och forecastarbete, KPI uppföljning för att proaktivt stödja funktioner på såväl intäkts- som kostnadssidan samt utveckling av företagets kassaflöde
  • Personalledning/teamleading
För att vara framgångsrik i rollen som konsult hos oss bör du vara prestigelös, flexibel och intresserad av utveckling. Social kompetens är en förutsättning då tjänsterna innebär många kontaktytor både internt och externt.

När du blir en av oss
Vi på EQonomy är måna om att du som konsult känner dig som en del av oss. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi går igenom ansökningar löpande och om vi gör bedömningen att din profil är en bra match så försöker vi nå dig via telefon för en kortare avstämning och eventuellt bjuder in till en kompetensbaserad intervju här hos oss i Hötorgsskrapan!

I konsultvärlden går processerna snabbt, därför breddar vi vårt nätverk proaktivt och när vi får vi in ett uppdrag som passar just din profil så är vi redo att ta dig vidare i processen. Vänta därför inte med att skicka in ditt intresse till att bli en del av vårt nätverk!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga