ERCO Lighting AB · Publicerad 14 juni 2021

Som en global marknadsledare inom området för arkitektoniskt ljus erbjuder ERCO ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter. Innovativ produktutveckling för att skapa ett enastående ljus för alla applikationer gör ERCO till det självklara valet för ledande arkitekter och ljusdesigners. Ljus är mycket viktigt och gör det möjligt för oss att uppfatta och uppleva det vi ser. I detta sammanhang är ljus arkitekturens ”fjärde dimension”. Bolaget sitter i härliga lokaler i Hammarby Sjöstad.

Om rollen
I denna roll är du Ekonomichefens högra hand och samarbetspartner. Du förväntas jobba proaktivt med de ekonomiska flödena såsom kund- och leverantörsreskontra, utbetalningar, löpande bokföring, kredithantering, kundupplägg och registervård, påminnelsehantering, avstämningar inkl. momsavstämningar, rapportering av arbetsgivardeklarationer och moms i Sverige, Norge, Finland och Danmark, periodiseringar, anläggningsregister och utläggsredovisning. Du är också kontaktperson för löneoutsourcing. För rätt person finns möjlighet till kompetensutveckling inom bokslut och rapportering.

Vem är du?
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och att du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vi ser gärna att du har systemintresse och goda kunskaper i Excel. Utöver dina meriter värdesätter vi egenskaper som prestigelöshet, självständighet och engagemang. Du arbetar bra med andra människor och är en god kommunikatör som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat i SAP.

Om ERCO
ERCO är specialister på ljusteknisk hård- och mjukvara inom arkitektonisk belysning. ERCO omsätter ca 150 MEUR globalt varav ca 75% kommer från exportmarknaden där 11 säljorganisationer är verksamma runt om i hela världen. ERCO Norden är en av dessa och ansvarar för den nordiska marknaden inklusive Estland. ERCO Norden omsätter ca 12 MEUR.

För mer info om ERCO, gå in på www.erco.com

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy, en del av Wise Professionals. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV på eqonomy.se. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Christina Norin-Söderström (christina.norin-soderstrom@wise.se) eller Andreas Larsson (andreas.larsson@wise.se)

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga