Eco Safe · Publicerad Igår 11:48

Detta är ett distansjobb - där våra säljare arbetar hemifrån.

Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka med ambition att växa in i en Team Leader-roll. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt egna säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna att växa hos oss, både i karriären och som person.

Vi erbjuder dig
  • Attraktiv lönemodell med både provision och bonussystem
  • Arbete i ett litet säljteam med en teamledare som ger dig daglig coaching
  • Möjlighet till snabb karriär med tidigt personalansvar
  • Säljtävlingar med attraktiva priser, så som resor till Miami och Dubai
  • Våra säljares genomsnittslön 2019 var 66 000 kr.
Vad innebär tjänsten?
Som säljare besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet för ett tryggare vardagsliv med id skydd i fokus. Id kapningar är idag Sveriges mest växande brott. Du ansvarar för hela säljprocessen fram till avtalsskrivning. Om du tar klivet in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål. Detta jobb är helt provisionsbaserat

Vi söker dig som
Har minst ett års säljerfarenhet sedan tidigare.
Behärskar svenska i tal och skrift.
Som person drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och är socialt kompetent, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och sätter kunden i första rummet.

Sök direkt utan CV!

Har du frågor? Kontakta oss via rekrytering@ecosafe.nu

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Ecosafe jobbar för en säkrare vardag och har dig som privat person som vårat största drivande mål. Det är din vardag som skall vara bekväm och kunna upplevas utan bakomliggande oro för hur dina uppgifter och värdehandlingar kan komma att användas.

Hos oss som bolag får du ett komplett skydd mot ID-stölder som fokuserar på att göra det så enkelt för dig som möjligt att spärra men också få råd på hur du skall hantera dina uppgifter för att förebygga kapningar. Våra anställda har en god vana för ID-stölder i alla grader och gör alltid sitt yttersta för att så professionellt som möjligt hantera dina problem.

Vi går alltid att kontakta för att bemöta våra kunders frågor och ge dom tips till kommande händelser, men även för att vi skall finnas tillgängliga för våra kunder i deras mest utsatta stunder då ett bedrägeri kan inträffa vilken tid som helst på dygnet.

Ecosafe grundades eftersom att vi insåg att Sveriges medborgare inte har den tiden eller kompetensen, kunskapen vad som gäller ID-kapningar, hur man förebygger dom och hur man skall hantera när det inträffar. Då ser vi till att det finns hjälp att få, nya metoder för bedrägeri skapas varje dag och då finns vi här för att göra din vardag både enklare och säkrare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler jobb från Eco Safe tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga