Ecofiltration · Publicerad 15 feb

Ecofiltration söker nu en kollega som kommer arbeta brett inom ekonomi och administration på kontoret i Solna.

En roll som erbjuder goda möjligheter till eget ansvar och arbetsuppgifter inom ekonomi och administration, i en växande verksamhet som jobbar för att rena våra hav, sjöar och vattendrag. På Ecofiltration kommer du att ha en central roll i företaget med kontaktytor både internt och externt.

Gillar du att arbeta brett och har ett intresse för miljö- och vattenfrågor så är detta en tjänst för dig! Läs mer nedan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ecofiltration erbjuder dig en tjänst där du får arbeta med ekonomi, administration och orderhantering på ett företag i utveckling. Din roll innebär att du hanterar den löpande ekonomin samt den interna administrationen kring logistik, orderhantering och kontor. I en sådan central roll är du också till viss del ansiktet utåt mot kunder och leverantörer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter kommer att variera, men fokus ligger på ekonomi och administration. Du kommer att ha mycket eget ansvar och möjlighet att strukturera och planera ditt arbete självständigt.

Du kommer att arbeta med:
  • Kundfakturering, påminnelsehantering och kontoavstämningar
  • Registrera svenska och polska leverantörsfakturor samt stämma av in- och utbetalningar.
  • Ansvara för logistik och transport, samt lageravstämningar i Sverige och Polen
  • Hantera Infomailen och telefonväxel, posthantering och arkivering
  • Uppföljande statistik och sammanställningar inom ekonomi
  • Övergripande kontorsansvar, säkerställa att lokaler är representativa, delaktig i inköp till kontoret
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en roll där du kommer att få mycket eget ansvar inom ekonomi och administration. Ecofiltration är ett produktföretag som arbetar med att aktivt motverka övergödning i våra sjöar och hav. Har du också ett intresse för miljö och vill arbeta hos ett företag som bidrar i dessa frågor, så kommer du trivas som fisken i vattnet här!

Tjänsten är på heltid (möjlighet till deltid finns) och du kommer att vara placerad på Ecofiltrations kontor i Solna. Företaget är ca 4 anställda idag och i en god utvecklingsfas. Du kommer till en början att vara anställd hos TNG som en del av vår bemanningsverksamhet och tjänsten planeras starta omgående.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten så ser vi att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, ex om du tidigare har arbetat med fakturering, order- och logistik eller administration och söker en bred roll. Då du kommer att använda Visma e-ekonomi samt MS Office-paketet som arbetsverktyg, ser vi att du har god systemvana.

Ecofiltration är ett företag där alla hjälps åt, därför är det viktigt att du är självgående med ett eget driv och trivs i roller där du får ta ansvar och planera ditt arbete. Du kommer att ansvara för den löpande ekonomin, så det krävs att du är noggrann och kan hantera flera projekt samtidigt. I din roll hanterar du infomailen med beställningar och frågor från kunder samt leverantörer, viktigt att du är en problemlösare med ett gediget servicetänk. Kan du polska är detta meriterande, eftersom Ecofiltration har verksamhet i Sverige och Polen.

Vi söker alltså dig som trivs i det lilla växande bolaget som brinner för att göra gott för vår miljö och våra vatten. Låter detta som dig? Sök nu!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration