Edgeware AB (publ) · Publicerad 7 feb

Redovisningsassistent till Edgeware

Till vårt huvudkontor på Mäster Samuelsgatan i Stockholm söker vi en Redovisningsassistent. Du blir en del av finance-teamet och rapporterar till CFO. Vi erbjuder dig ett roligt jobb på ett modernt företag i ett team med härlig energi.

Edgeware är ett globalt, högteknologiskt företag som utvecklar och erbjuder produkter som möjliggör högkvalitativ streaming av TV och video. Bolaget grundades 2004av Joachim Roos, Lukas Holm och Kalle Henriksson, samtliga med lång erfarenhet från nätverksindustrin. De hade sett hur det linjära TV-tittandet, det vill säga tittande på tablålagda program, sakta men säkert började ersättas av Video-On-Demand där tittaren har kontrollen över TV-upplevelsen. 2016 börsnoterades bolaget.

Edgeware har sitt huvudkontor i Stockholm och det är även där en majoritet av bolagets anställda arbetar. Edgeware har en internationell säljorganisation där flertalet anställda arbetar ute i fält. Ett helägt dotterbolag finns i USA och ett kontor i Hongkong från vilken regionens försäljning och supporttjänster levereras. I bolaget arbetar ca 100 personer. Edgeware förvärvade även i januari 2019 ett bolaget Cavena Image Product AB.

www.edgeware.tv

Arbetsuppgifter i urval
  • Leverantörsreskontra
  • Betalningar
  • Avstämningar
  • Löpande redovisning, skatt och moms.
  • Delaktighet I bokslutsarbete
  • Resepolicies
  • Externt och intern rapportering
  • Kontrakts- och avtalsadministration
  • Kontaktperson för vår outsourcingpartner för löner i Sverige, inkl. Milltime och Benify rapportering.
  • Visst ansvar för kontorsmiljö med inköp m.m
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitetsexamen eller motsvarande inom ekonomi och har jobbat ett par år på en ekonomiavdelning innan. Vi söker dig som är driven och positiv, effektiv och har lätt för att samarbeta. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Ansökan

I denna rekrytering jobbar vi tillsammans med Valegro AB. Vi arbetar löpande med urval så välkommen att söka. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Klatzkow, Rekryteringskonsult Valegro AB, på tel 0704-121950. erika.klatzkow@valegro.se

Valegro är ett nischat konsult och rekryteringsföretag inom ekonomi, finans och lön.

Valegro är ett expertbolag som drivs av engagerade och passionerade medarbetare med mer än 18 års erfarenhet från branschen. Vi har alltid våra kunder och kandidater i fokus. Vi tänker tillgänglighet, professionalism och engagemang i vår vardag. Det som driver oss är glädjen i att kunna lösa våra kunders behov och att hjälpa våra kandidater till rätt arbete.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Edgeware är ett globalt, högteknologiskt företag som utvecklar och erbjuder produkter som möjliggör högkvalitativ streaming av TV och video.

Bolaget grundades 2004 av Joachim Roos, Lukas Holm och Kalle Henriksson, samtliga med lång erfarenhet från nätverksindustrin. De hade sett hur det linjära TV-tittandet, det vill säga tittande på tablålagda program, sakta men säkert började ersättas av Video-On-Demand där tittaren har kontrollen över TV-upplevelsen. 2016 börsnoterades bolaget.

Edgeware har sitt huvudkontor i Stockholm och det är även där en majoritet av bolagets anställda arbetar. Edgeware har en internationell säljorganisation där flertalet anställda arbetar ute i fält. Ett helägt dotterbolag finns i USA och ett kontor i Hongkong från vilken regionens försäljning och supporttjänster levereras. I bolaget arbetar ca 120 personer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga