Effekt SPU · Publicerad 26 sept

Är du en redovisningsekonom med ett brinnande intresse för affärssystem? Om du vill arbeta på ett mindre företag där engagemang och kundfokus genomsyrar verksamheten och där din egen insats spelar en avgörande roll, då är detta tjänsten för dig! Effekt, som arbetar med affärssystemet Microsoft Dynamics Nav, rekryterar en ny medarbetare inom supportfunktionen och för rätt person finns stora möjligheter att vara med och påverka både sin egen och företagets tillväxt. Kontoret är placerat i moderna lokaler i Kista Science Tower.

Tjänsten ska tillsättas snarast, urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Denna omväxlande och utvecklande roll innebär både kundsupport och egna uppdrag som affärssystemkonsult.

I supportfunktionen arbetar du tillsammans med en kollega via mejl och telefon med att bistå kunder med service och support av högsta kvalitet. Detta genomförs med hjälp av intern dokumentation och regelbundna kontakter med Effekts konsulter, projektledare och utvecklare för att optimera och kundanpassa systemen.

I rollen som affärssystemkonsult driver och ansvarar du för såväl små som stora kundprojekt av olika slag tillsammans med ett kundteam. I dina uppgifter ingår bland annat förstudie, kravspecifikationer, installationer av programvaror, testning och eventuella felsökningar. Du genomför utbildningar i berörd applikation samt fungerar som driftstöd och support ute hos kund.

Du är placerad på kontoret i Kista och befinner dig emellanåt ute hos kund där kontaktpersonerna främst är ekonomichefer alternativt projektledare eller IT-chefer.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som arbetar med support av ekonomi- eller affärssystem idag alternativt du som är IT-/redovisningsekonom med stort intresse inom området. Något års erfarenhet som affärssystemkonsult och att trivas med att supportera kunder ses som mycket meriterade. Vi tror att du har högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi, kombinerad ekonomi/datavetenskap alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Praktisk erfarenhet inom redovisning samt first line support är en fördel, har du därtill kunskap inom Microsoft Dynamics Nav och/eller SQL är det positivt. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i såväl tal som i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med ett konsult- och affärsmässigt förhållningssätt och förmåga att skapa och utveckla kundrelationer. Du är positiv och serviceinriktad och har lätt att se samband mellan affärssystem och verksamheten. Det är viktigt att du som person är driven och flexibel med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Förutom erfarenhet av affärssystem är du en god pedagog med stort intresse och vilja att lära dig tekniska funktioner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Effekt SPU AB är ett IT-företag som arbetar som expert inom affärsstödjande IT. Vi hjälper våra kunder att skapa effektivare och lönsammare företag genom ökad överblick och smartare processer. En orange tråd i allt vi gör är att sätta kundens nytta av våra lösningar i första rum - alltid med modern teknik och med beprövade metoder. Besök gärna vår hemsida www.effekt.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT, Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga