Elektroskandia · Publicerad 22 nov 2021

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Som teknisk innesäljare inom Transmission på Division Infra blir du en viktig länk i säljkedjan. Arbetet består av offert- och orderhantering där du är med och samordnar leveranserna till projekten ihop med kund. Resor i arbetet förekommer. Ditt arbete sker i nära samarbete med våra kundansvariga utesäljare och Key Account Managers samt våra leverantörer. Teamet består i dag av 16 st tekniska innesäljare med geografisk spridning över hela landet. Hos oss kommer du att få ett stort kontaktnät, inte bara mot våra kunder utan också internt och mot våra leverantörer.

Vi söker dig med...
Tidigare erfarenhet samt goda kunskaper inom transmission och elkraft. Goda språkkunskaper i engelska, då en stor del av arbetet innefattar kontakter med utländska leverantörer och kunder. Produktkunskap inom elnät är meriterande.

Som person ser vi att du är tillmötesgående där du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa kunden att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer, som du skapar och underhåller kontinuerligt.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 1 december. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Pär Trumbäck, Kundsupportchef, tfn. +46 19 19 87 37. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Elektroskandia tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga