Elskling.se · Publicerad Idag 00:00

Är du intresserad av att jobba med kundservice mitt i City?

Vill du utvecklas inom kundtjänst och arbeta i ett tight team med härliga kollegor? Tycker du om kundkontakt och problemlösning? elskling söker nu en kundtjänstmedarbetare till kontoret på Gamla Brogatan - välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

elskling är ett bolag som satsar på sin personal vilket gjort att anställningstiderna på företaget är långa. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete och ingå i ett välfungerande kundtjänstteam där hjälpen alltid finns nära till hands. elskling erbjuder också goda förmåner såsom tjänstepension samt generöst ett friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ta emot samtal från både privatpersoner och företag. Samtalen kan röra allt från enklare registreringar av kunduppgifter, till mer övergripande frågor om elmarknaden i stort. Din uppgift blir att på bästa sätt hjälpa elsklings kunder att enkelt kunna jämföra elavtal och även möjliggöra eventuella byten av avtal.

Rollen innebär också

elskling sitter i fina lokaler mitt i city, endast ett stenkast från Centralstationen. Tjänsten är på heltid, 8 - 17, och tillsätts så snart rätt person är på plats. Eftersom all nödvändig utbildning tillhandahålls på plats av elskling krävs inga förkunskaper gällande elbranschen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med att jobba med kundservice och som är van vid kundkontakt sedan tidigare. Eftersom du kommer att arbeta både med dator och telefon är det viktigt att du har lätt att kommunicera med kunder både muntligen och skriftligen samt har goda datorkunskaper. Du talar god svenska och det är meriterande om du även kan kommunicera på norska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
TNG

Inga fler liknande jobb tillgängliga