Emerse Sverige AB · Publicerad 18 okt

Vill du arbeta i ett innovativt och snabbväxande bolag inom digital marknadsföring med framgångsrik internationell närvaro? Vill du dessutom arbeta självständigt med försäljning och affärsutveckling? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker för rekrytering till det framgångsrika och snabbväxande Lundabolaget Emerse en affärsdriven, resultatorienterad och kreativ person som med sitt engagemang brinner för försäljning och affärsutveckling. Du kommer i denna roll arbeta med affärsutveckling och försäljning i Stor-Stockholm mot såväl nykundsbearbetning som mot befintliga kunder.

Emerse är ett svenskt teknikbolag inom automatiserad handel med videoannonsering på nätet. Bolaget har en egenutvecklad DSP och erbjuder genom denna sina kunder en mycket stabil, dynamisk och flexibel plattform inom programmatisk handel. Emerse har kunder i såväl Sverige som utomlands. Nu vill man förstärka sin närvaro ytterligare i Stockholmsområdet och ta ännu ett steg i framgångssagan. Ansök nu och du får chansen att vara med om en utvecklande och spännande resa i ett växande och innovativt bolag inom digital annonsering och marknadskommunikation.

Emerse grundare och VD utsågs nyligen till Årets Företagare i Skåne.

Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som säljare och affärsutvecklare på Emerse att erbjudas en mycket kvalificerad och självständig tjänst med alla möjligheter till mycket goda resultat. Tjänsten innebär att du tillsammans med kollegor driver försäljningsarbetet och försäljningsprocessen i Stor-Stockholm från första kontakt med potentiella kunder till affärsavslut. Såväl nya kunder som befintliga kunder kommer att bearbetas. Som stöd i affärsprocesserna har du dina kollegor vid huvudkontoret i Lund och Stockholm i form av projektledare, tekniker, marknadspersoner och säljare samt bolagets ägare och ledningsgrupp. I ansvaret ingår bland annat:
  • boka och genomföra kundbesök på nya kunder
  • försäljning och utveckling av inarbetad kundstock
  • kvalificera och utvärdera prospekts och leads
  • analysera och kartlägga möjliga kunders köp- och beslutsprocess
  • identifiera beslutsfattare och nyckelpersoner bland möjliga kunder
  • fungera som stöd till kunden i deras beslutsprocess och därmed skapa mervärde
  • planera, genomföra och delta i kundseminarier, mässor och liknande kundevent
Även om ditt huvudsakliga ansvarsområde är Stor-Stockholm hindras du inte att följa kunden till andra geografiska platser, såväl inom Sverige som internationellt.

Du rapporterar till bolagets grundare och VD.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna med affärs- och marknadsinriktning. Du ska ha några års erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat och vara van att självständigt driva ditt försäljningsarbete. Stark meriterande om du har goda kunskaper inom media- och annonseringsbranschen och gärna med fokus inom digital marknadskommunikation. Kunskaper och erfarenheter inom programmatisk handel och teknik är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i ett snabbrörligt entreprenörsstyrt bolag ses även detta som meriterande.

Vi sätter i denna rekrytering mycket stort värde på dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du behöver vara driven och resultatorienterad. Vidare behöver du ha en kreativ och lösningsorienterad syn på arbetet. Du arbetar mycket bra självständigt och tar lätt initiativ till aktiviteter. Dessutom uppfattas du av andra som mycket förtroendegivande och lyssnande. Utöver detta behöver du vara utåtriktad och trivas i sällskap med andra. Vi ser dessutom väldigt positivt på om du har lätt för att strukturera ditt arbete och tänka långsiktigt strategiskt.

Förmåner

Generös ersättningsmodell, goda villkor, stora utvecklingsmöjligheter, växande och innovativt bolag inom spännande och modern bransch, starka och välkända kunder, internationella möjligheter, möjlighet att påverka med mera.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Emerse är ett snabbväxande svenskt företag verksamt inom programmatisk videoannonsering. Sedan starten 2007 har Emerse anlitats av välkända varumärken såsom Honda, Pizza Hut, Samsung, Mercedes, Coca-Cola, LG, Shell och Disney. Den egenutvecklade tekniska plattformen, baserad på avancerade algoritmer, har hjälpt både Barack Obama och New Yorks borgmästare Bill de Blasio till valsegrar och sedan två år tillbaka hanterar Emerse videoannonsering åt EU. Emerse ägs och drivs i huvudsak av grundaren Carl-Johan Grund. Sedan 2015 är även investeringsbolaget Spiltan storägare med ett innehav på 36 procent.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga