Enfo · Publicerad Igår 00:00

Enfo är ett drivet företag som alltid vill sina kunders bästa. De strävar efter att utveckla sin personal och se till att skapa en miljö som gör att de trivs och utvecklas, något som de fått flera utmärkelser för. Nu söker de en AD- och Exchangespecialist och kanske är det just dig de söker!

Arbetsuppgifter

I din roll som specialist kommer du ha fokus på att hantera Active directory inklusive ADFS, PKO (MS certificate authority), genom din seniora erfarenhet tryggt hantera 3rd line incidenter relaterade till AD och Exchange och serverplattformen, samt att jobba med underhåll och utveckling av Exchangemiljön inklusive arkiveringslösning och proxyservrar. Du kommer vara delaktig i projektarbeten och jobba proaktivt med problemlösning. Du har stor kompetens och förmåga att samarbeta med intressenter från näringslivet och IT för att analysera och identifiera nya teknikinitiativ, standarder och stora förändringar.

Utbildning/erfarenhet

För att passa i rollen ser vi att du har mycket gedigen erfarenhet av att jobba med Active Directory och Microsoft Exchange i en företagsmiljö. Du är van att arbeta i globala miljöer med en hög grad av integration och förändringsbehov. Du har även arbetat med större migrationsprojekt, samt har erfarenhet av att ha arbetat i molnbaserade miljöer med Office 365 och Azure.
Som person är du är ansvarstagande, strukturerad och proaktiv och trivs med att arbeta i team. Du har en högskoleexamen inom IT eller motsvarande.

Vi tror att du har jobbat i minst 5 år i en liknande tjänst och har erfarenhet av:
  • Exchange Server (företrädesvis 2010 och/eller 2013)
  • Active Directory
  • Azure
  • Office 365
  • Certifikatutfärdare
  • Radius
  • ADFS
  • Beprövade metoder för konfigurering och dokumentation
* Det är krav att du skriver och talar både svenska och engelska flytande
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är genuina, energiska och passionerade. Vi har modet att ge och ta ansvar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas. Hur gör vi det? Till exempel:Vi löser våra kunders utmaningar med en energisk och engagerad attityd. Och viktigast av allt, i en varm, rolig och trevlig arbetsmiljö.Vi omfamnar de kunskaper och färdigheter som finns hos våra medarbetare. Vi kommer aldrig att stå i vägen för någon som vill utvecklas och nå sina mål.Du får möjlighet att arbeta med utmärkta proffs och lära av dem. Vi tror att intressanta uppdrag och ansvarsområden kommer att vara de mest inspirerande möjliggörarna för din professionella utveckling.Det är därför Enfo är en av de bästa företagen att arbeta för enligt Universum och Great Place To Work
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia